Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουλάχιστον 70 ακόμα επεισόδια για το Rick and Morty

*
Ο Justin Roiland, ένας εκ των δημιουργών του επιτυχημένου Rick and Morty, επιφύλασσε καταπληκτικά νέα για τους fans της σειράς. Το Cartoon Network ανανέωσε την animated σειρά για 70 ακόμα επεισόδια, τα οποία αναμένεται να χωριστούν σε πολλές μελλοντικές seasons για το show. Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί τρεις κύκλοι των 10 επεισοδίων ο καθένας (11 ο πρώτος), οπότε η εν λόγω ανανέωση θα μπορούσε να αναλογεί με 7 νέους κύκλους. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την πρεμιέρα νέων επεισοδίων, όμως το Rick and Morty θα επιστρέψει εγγυημένα μέχρι τουλάχιστον το σύνολο των 101 επεισοδίων. Το show δημιουργήθηκε από τους Dan Harmon (Community) και Justin Roiland (Adventure Time) που είναι και οι executive producers του και ξεκίνησε στις 2 Δεκεμβρίου του 2013.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Δώστε στον λαό Rick and Morty!
      Λογικά στο τέλος της χρονιάς, το Netflix θα ανακοινώσει ότι ένας χρήστης στην Ελλάδα είδε όλα τα επεισόδια από 30 φορές. Εγώ είμαι αυτός.

*