Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουλάχιστον τρεις νέες ταινίες Transformers μέχρι το 2019

Η Paramount μπαίνει δυνατά στη μάχη του box office, με την ανακοίνωση ότι κάθε χρόνο θα υπάρχει νέα ταινία Transformers τουλάχιστον μέχρι το 2019. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Wrap, το στούντιο ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες τρεις κινηματογραφικές παραγωγές του δημοφιλούς franchise. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του Transformers 5 αναμένεται στις 23 Ιουνίου 2017, με τα Transformers 6 και Transformers 7 να ακολουθούν στις 8 Ιουνίου 2018 και 28 Ιουνίου 2019 αντίστοιχα.



Τον περασμένο μήνα ο Michael Bay επιβεβαίωσε ότι το Transformers 5 θα είναι και η τελευταία του σκηνοθετική δουλειά στη σειρά. Επιπλέον, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο πρόεδρος της Hasbro Studios Steven J. Davis αποκάλυψε ότι έχουν ήδη γραφτεί οι ιστορίες που θα ακολουθήσουν στο franchise τα επόμενα 10 χρόνια. Συνολικά, οι τέσσερις προηγούμενες ταινίες Transformers έχουν αποφέρει περισσότερα από 3.7 δισ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο Transformers: Age of Extinction είδαμε τον Mark Wahlberg σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόκειται να επιστρέψει και στο Transformers 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • billbig
    • You know why. Το θέμα είναι τι διάολο θα συμβεί όταν "αποχωρήσει" ο Bay. Προφανώς για να βγαίνουν κάθε χρόνο δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ελπίδες για ποιότητα αλλά ίσως να ξεφύγουμε από τις απαάδεκτες απαραδεκτοσύνες των 3 και 4 που πραγματικά δεν βλέπονταν, με όλη τη σημασία των λέξεων.

      Αφού θα τα κάνουν που θα τα κάνουν, ας βλέπουμε τουλάχιστον το action χωρίς να κλαίμε από την αηδία ΚΑΙ σε αυτό.

*