Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρίτη σεζόν για τη σειρά Castlevania στο Netflix

*
Η επιτυχημένη σειρά Castlevania επιστρέφει στο Netflix με τρίτο κύκλο επεισοδίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019. Η σειρά λανσαρίστηκε στη συνδρομητική υπηρεσία το 2017, με τέσερα επεισόδια που ξεκίνησαν την ιστορία του Dracula, ο οποίος έχει ορκιστεί εκδίκηση, αφότου η εκκλησιά και ο λαός σκότωσαν τη σύζυγό του. Ανάμεσα στο πλήθος και ο φημισμένος monster hunter Trevor Belmont.

Το σενάριο επιμελείται ο Warren Ellis και τη μεταφορά στη μικρή οθόνη έχει αναλάβει ο Adi Shankar (επίσης υπεύθυνος για τη μεταφορά των Assassin's Creed και Devil May Cry). Λογικά ο Richard Armitage θα επιστρέψει στο ρόλο του Trevor Belmont, ο Graham McTavish ως Dracula, 0 James Callis ως Alucard και η Alejandra Reynoso ως Sypha Belnades.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*