Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρίτο επίσημο trailer για το The World Ends with You The Animation

Η Square Enix δημοσίευσε το τρίτο επίσημο trailer για τη σειρά The World Ends with You The Animation, που θα ξεκινήσει να προβάλεται στην Ιαπωνία στις 9 Απριλίου 2021 και ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα έρθει και στα δικά μας μέρη. Σε αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το ending theme song "Carpe Diem", μια σύνθεση του Takeharu Ishimoto που ερμηνεύει η ASCA.

Ακόμα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι η διάσημη illustratior Ilya Kuvshinov, μεγάλη fan του παιχνιδιού The World Ends With You game, θα δουλέψει στο τελικό animation της παραγωγής.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη σειρά, στις 14 Μαρτίου η Square Enix θα διοργανώσει ένα online event όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει σκηνές από το πρώτο επεισόδιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*