Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρίτο επεισόδιο για το Sonic Mania Adventures

*
Η Sega δημοσίευσε το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο της animated σειράς Sonic Mania Adventures, με τίτλο Sonic & Knuckles. Αναμενόμενα, οι προβολείς αυτή την φορά πέφτουν στον Knuckles, όμως οι θεατές θα εκπλαγούν όταν διαπιστώσουν ότι εμπλέκεται ενεργά και ο Ray the Flying Squirrel. Πιστός όπως πάντα στο διαχρονικό καθήκον του να προστατεύει το Master Emerald, ο Knuckles θα δεχτεί μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Ray ο οποίος αναζητά τον Mighty the Armadillo. Βέβαια δεν θα αργήσει να ξεσπάσει μία επίθεση από σατανικά ρομπότ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η πραγματική δράση. Αν και δεν είναι το πιο κοινό θέαμα για τους fans της σειράς οι Ray the Flying Squirrrel και Mighty the Armadillo, είναι μία καθόλα δικαιολογημένη κίνηση αφού πρόκειται να εμφανιστούν στο επερχόμενο Sonic Mania Plus, την φυσική μορφή του Sonic Mania. Το Sonic Mania Plus είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch και θα περιλαμβάνει νέο επιπλέον υλικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*