Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τραυματίστηκε ο Harrison Ford στα γυρίσματα της νέας ταινίας Indiana Jones

*
Δεν άργησαν να εμφανιστούν τα πρώτα προβλήματα στη παραγωγή της νέας ταινίας Indiana Jones της Lucasfilms, καθώς ο Harrison Ford τραυματίστηκε στον ώμο κατά την διάρκεια του γυρίσματος μιας σκηνής μάχης. Δυστυχώς, δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το τραυματισμό του εβδομηνταοκτάχρονου ηθοποιού αλλά πιθανότατα να είναι μικρός, καθώς τα γυρίσματα θα συνεχίσουν κανονικά.

Τα νέα μοιράστηκε ένας εκπρόσωπος της Disney στο Deadline, που δήλωσε πως "η παραγωγή θα συνεχίσει κανονικά καθώς ο Ford δέχεται την κατάλληλη θεραπεία και αν χρειαστεί θα αλλάξει το πρόγραμμα γυρισμάτων στις επόμενες εβδομάδες".


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Harrison Ford τραυματίζεται σε γυρίσματα μεγάλων project. Κατά την διάρκεια παραγωγής του Star Wars: The Force Awakens το 2014, η επιστροφή του ως Han Solo δεν ήταν τόσο εύκολη καθώς σε ένα ατύχημα στο set του Millennium Falcon, ο ηθοποιός τραυμάτισε σοβαρά το πόδι του. Το 2016, στα γυρίσματα του Blade Runner 2049 τραυμάτισε το χέρι του καθώς καταλάθος έριξε μπουνιά στο Ryan Gosling.

Η αναμενόμενη ημερομηνία πρεμιέρας της πέμπτης ταινίας Indiana Jones είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουλίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*