Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις οι σεζόν για το A Series of Unfortunate Events

*
Ο Neil Patrick Harris επιβεβαίωσε πως η σειρά του Netflix A Series of Unfortunate Events θα ολοκληρωθεί με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της. «Είμαστε πιστοί στα βιβλία» δήλωσε ο ίδιος, «προσθέσαμε ορισμένους χαρακτήρες και ίσως κάποια τραγούδια που δεν θα μπορούσαν να ταιριάξουν με αυτά, αλλά στην πλειοψηφία του υλικού, το ακολουθήσαμε και το ακολουθούμε απόλυτα». Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή της σειράς, τρεις κύκλοι είναι αρκετοί για να χωρέσουν και τα 13 βιβλία της ομώνυμης λογοτεχνικής σειράς που εκδόθηκε μεταξύ 1999 και 2006. Τα 8 επεισόδια της πρώτης season της σειράς είναι διαθέσιμα στο Netflix, ενώ ο δεύτερος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου με τους Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, Patrick Warburton και K. Todd Freeman να επιστρέφουν. Μεταξύ των νέων προσθηκών του cast είναι οι Lucy Punch, Nathan Fillion, Tony Hale, Sara Rue και Roger Bart.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*