Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση) στα γυρίσματα του Expendables 4 στη Θεσσαλονίκη (vid)

*
Με μεγάλες δυσκολίες ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία Expendables 4 στη Θεσσαλονίκη, αφού ήδη έχουμε τρεις τραυματίες, με τον έναν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως ανέφερε σε πρωινό του ρεπορτάζ ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο πρώτος τραυματισμός συνέβη στα Βασιλικά, όταν και τεχνικός έπεσε από το καράβι που γινόταν γύρισμα για κάποιες σκηνές και τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά. Η κατάστασή του αναφέρεται πως είναι και πολύ κρίσιμη, αφού η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη και δίνεται μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο δεύτερος τραυματίας είναι ένας οπερατέρ που παρασύρθηκε από κασκαντέρ που έκανε όπισθεν με αμάξι, ενώ ο τρίτος είναι ένας κασκαντέρ που έκανε άλμα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα. Δείτε το σχετικό θέμα από τον τηλεοπτικό σταθμό, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*