Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπουργική απόφαση κάνει πιο σκληρά τα μέτρα κατά της «πειρατείας» στην Ελλάδα

*
Νέα απόφαση του Υπουργείου κάνει τα μέτρα κατά της «πειρατείας» πιο σκληρά για τη χώρα μας. Σκοπός της Κυβέρνησης είναι να κατεβάσει τους διακόπτες στα sites που επιτρέπουν το παράνομο κατέβασμα, ενώ κάποιοι ιδιοκτήτες τέτοιων ιστοσελίδων έχουν ήδη οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, πάνω από 24 εκ. είναι η απώλεια των εταιρειών από την «πειρατεία», ενώ πάνω από 15 εκ. ευρώ χάνονται από το ελληνικό Δημόσιο λόγω φοροδιαφυγής.

Υπενθυμίζεται κιόλας πως τον περασμένο Σεπτέμβριο συστάθηκε η νομιμοπαρασκευαστική Επιτροπή, αρμόδια για τη διαφύλαξη των πνευματικών δικαιωμάτων και την καταπολέμηση της πειρατείας. Μέσα στην τελευταία 6ετία έχουν κλείσει πάνω από 180 πειρατικές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΠΟΕ, ενώ αυτή τη στιγμή οι ενεργές είναι 85.


Μέσα στα sites που έχουν κλείσει είναι τα “greekfun.com”, “gamato.info”, “steki.gr”, “thegreekz.com”, “livemovies.gr”, “greekddl.com”, “warezoula.com”, “greekstars.co”, “tv-therapy.gr”, “p2planet.net”, “dvdmovies.gr” και “gamatotv.com”, ενώ οι ιδιοκτήτες τους έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*