Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποψήφιος πρόεδρος στο νέο trailer της σειράς Young Rock ο Dwayne Johnson (trailer)

*
Μέσω ενός post στο Twitter, ο Dwayne Johnson αποκάλυψε ένα νέο trailer για την επερχόμενη κωμική σειρά του NBC με τίτλο Young Rock. Η παραγωγή είναι βασισμένη στην παιδική και εφηβική ηλικία του Johnson. Ακόμα στο video παρουσιάζεται η εκλογική καμπάνια του πρωταγωνιστή για την προεδρία των ΗΠΑ το 2032. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Στα 11 επεισόδια θα εμφανιστούν οι Adrian Groulx (Johnson σε ηλικία 10 ετών), Bradley Constant (Johnson σε ηλικία 15 ετών) και Uli Latukefu (Johnson σε ηλικία 18 έως 20 ετών), όταν κλήθηκε να παίξει αμερικάνικο ποδόσφαιρο για το πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Στο ρόλο της μητέρας του, Ata Johnson, η Stacey Leilua, ενώ τον πατέρα του θα υποδυθεί ο Joseph Lee Anderson. Τέλος η Ana Tuisila θα έχει το ρόλο της Lia Maivia, δηλαδή της γιαγιάς του πρωταγωνιστή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*