Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό τους ήχους του Stayin Alive το πρώτο trailer της ταινίας Bullet Train

H Sony δημοσίευσε το πρώτο trailer της ταινίας Bullet Train, τη σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο δημιουργός του Train from Atomic Blonde, David Leitch. Το σενάριο βασίζεται στη νουβέλα Maria Beetle του Kotaro Isaka και ακολουθεί τα πέντε πληρωμένων δολοφόνων, που τυχαία επιβιβάζονται στο ίδιο, υψηλής ταχύτητας τρένο, για την εκτέλεση διαφορετικών αποστολών. Όμως με τις κινήσεις τους δεν θα αργήσουν και πολύ να αποκαλύψουν ο ένας στον άλλον την ταυτότητά τους.

Τη στιγμή που ο Ladybug (Brad Pitt) απλώνει τα χέρια του στον χαρτοφύλακα που η Maria Beetle (Sandra Bullock) του έχει αναθέσει να ανακτήσει, άλλοι δολοφόνοι, όπως οι Lemon (Brian Tyree Henry), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson) αλλά και ο Bad Bunny του ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα διστάσουν να τον σκοτώσουν για να κάνουν τον χαρτοφύλακα δικό τους.


Συμπρωταγωνιστούν οι Joey King, Andrew Koji, Zazie Beetz, Karen Fukuhara, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman και Hiroyuki Sanada.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*