Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για reboot της σειράς Babylon 5 στο The CW

*
Περισσότερα από 20 χρόνια μετά από το φινάλε της σειράς Babylon 5, φήμες θέλουν το reboot του show να βρίσκεται στα σκαριά από το CW. Η επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας των ‘90s φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής της με ανάμειξη του original δημιουργού της, J. Michael Straczynski, ο οποίος λέγεται πως θα επιστρέψει ως σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός.

Όπως αναφέρει το Deadline, η νέα σειρά θα είναι χτισμένη από το μηδέν και θα περιστρέφεται γύρω από τον John Sheridan, έναν υπάλληλο της Earthforce με μυστηριώδες παρελθόν, ο οποίος μεταφέρεται στον διαστημικό σταθμό Babylon 5. Η άφιξή του στον σταθμό αλλάζει τη μοίρα του μια για πάντα καθώς ξεκινά μια αντιπαράθεση με έναν πολιτισμό εκατομμύρια έτη μπροστά από την ανθρωπότητα στη Γη.

Η αυθεντική σειρά Babylon 5 προβλήθηκε μεταξύ 1994 και 1998. Είχε πέντε κύκλους των 22 επεισοδίων και σε αυτήν εμφανίστηκαν οι Bruce Boxleitner, Michael O’Hare, Claudia Christian, Jerry Doyle, Mira Furlan, Richard Biggs, Andrea Thompson και πολλοί άλλοι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*