Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για τηλεοπτική σειρά The Legend of Zelda από τον Adi Shankar

Μετά τα θετικά σχόλια του animated Castlevania series στο Netflix, ο παραγωγός της σειράς, Adi Shankar, μας δίνει τροφή για ελπίδες ύπαρξης τηλεοπτικής σειράς The Legend of Zelda. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία του με μεγάλη ιαπωνική εταιρία στο χώρο των videogames για να μεταφέρει ένα από τα πιο γνωστά της franchises στη μικρή οθόνη ως σειρά. Όλα θα αποκαλυφθούν στις 16 Νοεμβρίου και με τις “μουρμούρες” να λένε εδώ και καιρό πως η Nintendo ψάχνει κατάλληλους συνεργάτες για να κάνει το The Legend of Zelda τηλεοπτική σειρά, κάποιοι αρχίζουν να συμπληρώνουν τα κουτάκια. Το Netflix πάντως αρνείται πως είναι κομμάτι ενός τέτοιου project αυτή τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*