Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σειρά Harry Potter ετοιμάζει το HBO Max

*
Το Τhe Hollywood Reporter αναφέρει πως μια σειρά live action βασισμένη στα βιβλία του Harry Potter είναι σε πρώιμο στάδιο παραγωγής από το HBO Max, με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας να έχουν συζητήσει με αρκετούς σεναριογράφους, για να αναπτύξουν το σύμπαν του Harry Potter στη τηλεόραση. Από την άλλη, η HBO Max και η Warner Bros. διαψεύδουν αυτή την είδηση, ωστόσο σύμφωνα με το THR, το franchise είναι "υψίστης προτεραιότητας" και για τις δύο. Τον τελευταίο λόγο βέβαια για ότι συμβεί τον έχει η συγγραφέας του, J.K Rowling. Τέλος, το 2016 οι NBCUniversal και η Warner Bros. υπέγραψαν ένα συμβόλαιο, το όποιο επέτρεπε στην δεύτερη να προβάλει τις ταινίες Harry Potter στο HBO Max για 3 μήνες, αφού μετά το όλο franchise θα μεταφερόταν στην υπηρεσία streaming της NBC Universal ονόματι Peacock.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του Harry Potter, το τρίτο κομμάτι της τριλογίας των prequel Fantastic Beasts, θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*