Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φθηνότερη συνδρομή με διαφημίσεις θα προστεθεί στο Disney+ μέσα στο 2022

*
Το Disney+ θα αποκτήσει ακόμα ένα πακέτο συνδρομής που θα είναι φθηνότερο από τα υπόλοιπα, όμως θα περιέχονται και διαφημίσεις. Το νέο πακέτο θα προστεθεί στην υπηρεσία προς τα τέλη του 2022 στις Η.Π.Α. και εντός του 2023 στον υπόλοιπο κόσμο. Η Disney δεν αποκαλύπτει ακόμα το πόσο φθηνότερο θα είναι το συνδρομητικό πακέτο με τις διαφημίσεις από το standard που κοστίζει 8 δολάρια τον μήνα και 80 δολάρια τον χρόνο.

Οι φθηνότερες επιλογές συνδρομής με προβολή διαφημίσεων γίνονται όλο και πιο δημοφιλής καθώς streaming υπηρεσίες όπως το HBO Max και το Peacock εφαρμόζουν ήδη κάτι αντίστοιχο. Ακόμα και το Hulu (ιδιοκτησία της Disney πια) διαθέτει επιλογές με ή χωρίς διαφημίσεις, προσφέροντας συνδρομή στη μισή τιμή για την περίπτωση που ο χρήστης δεν ενοχλείται από περιστασιακές προωθήσεις προϊόντων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*