Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρονιά ρεκόρ για το Netflix το 2020, ξεπέρασε τα 200 εκ. συνδρομητές (video)

*
Μπορεί το 2020 να ήταν η χρονιά της καραντίνας, δεν μπορεί κανείς να πει ωστόσο πως δεν λειτούργησε υπέρ του Netflix, το οποίο ανακοίνωσε πάνω από 200 εκ. συνδρομητές σε όλο τον κόσμο. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η πλατφόρμα άγγιξε τον εντυπωσιακό αριθμό των 203.66 εκ. ενεργών συνδρομητών σε όλες τις χώρες που υποστηρίζεται, ενώ τονίζεται πως 9 από τις 10 σειρές που έψαξε περισσότερο ο κόσμος στο Google ανήκουν στην ίδια (Tiger King, Money Heist, Cobra Kai, The Umbrella Academy, Emily in Paris, Ozark, The Queen’s Gambit, Outer Banks, Locke & Key). Η εταιρεία εκτιμά πως το Lupin θα ξεπεράσει τα 70 εκ. θεάσεις μέσα στις πρώτες 28 μέρες προβολής, ενώ τόνισε πως πάνω από 100 εκ. θεατές έχουν δει ήδη το The Crown. Επιτυχία σημειώνουν ακόμη τα Tiger King και The Queen’s Gambit που έχουν ξεπεράσει τα 62 εκ. θεατές σε μόλις 4 εβδομάδες. Τέλος, αναφέρεται πως πάνω από 500 παραγωγές βρίσκονται ήδη σε φάση post production και ετοιμάζονται να προστεθούν στην πλατφόρμα σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*