Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Επιστρέφει μετά από 29 χρόνια και έχουμε το πρώτο teaser trailer

*
Η σειρά Beverly Hills 90210 που γνωρίσαμε ως «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει μετά από 29 χρόνια και έγινε διαθέσιμο το πρώτο trailer. Αν και η συγκυρία για την θρυλική αυτή επιστροφή είναι κάπως περίεργη, μιας και η παρέα θρηνεί την απώλεια του Luke Perry (Dylan στη σειρά), οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν ξανά στη γνωστή γειτονιά.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί από το αμερικανικό Fox την Τετάρτη 7 Αυγούστου και το reunion διαφημίζεται αρχικά μέσα από ένα trailer που δείχνει τους πρωταγωνιστές να διαβάζουν το σενάριο για τον πιλότο. Οι Jason Priestley, Jenny Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling επιστρέφουν ως Brandon, Kelly, Steve, Andrea, Bryan και Donna αντίστοιχα, ενώ στην παρέα μπήκε και η  hannen Doherty που θα δώσει ξανά σάρκα και οστά στο χαρακτήρα της Brenda.


Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 1990.

Δείτε το teaser trailer

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*