Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς σκηνοθέτη έμεινε η ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness

*
Η ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το sequel της παραγωγής που έκανε πρεμιέρα το 2016, μόλις έμεινε χωρίς σκηνοθέτη. Ο Scott Derrickson, αποχώρησε από το πόστο του και πλέον θα έχει το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Variety, η Marvel υποστηρίζει οτι το "διαζύγιο" οφείλεται σε διαφορές που υπήρχαν στο δημιουργικό κομμάτι.

Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Derrickson, όμως η παραγωγή θα προχωρήσει κανονικά με βάση τον υπάρχον προγραμματισμό. Σας θυμίζουμε οτι η ταινία είχε αποκαλυφθεί το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con. Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί η πρεμιέρα της αναμένεται στις 7 Μαΐου του 2021 και τα γεγονότα της λαμβάνουν χώρα μερικά χρόνια μετά τα Endgame και Spider-Man: Far From Home.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*