Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

House of Cards Σεζόν 5: Μάχη για τον Λευκό Οίκο

H σειρά House of Cards έχει αποδειχτεί χρυσάφι για το Netflix, καθώς αποτελεί μία από τις κορυφαίες σε επίπεδο βαθμολογιών, ενώ προκαλεί και φρενίτιδα σε κάθε σχετική ενημέρωση που αναρτάται στα social media από τα επίσημα κανάλια της. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς έκλεισε με τον Frank Underwood να δείχνει ανοιχτός σε πολλαπλά μέτωπα, με την μεγαλύτερη μάχη που έχει να αντιμετωπίσει να είναι αυτή μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Πέραν του να κρατήσει την Claire Underwood στα επίπεδα που θέλει, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ χρειάζεται να δώσει και μια μεγάλη μάχη για να παραμείνει στο…θρόνο, καθώς οι εκλογές πλησιάζουν.



Η COSMOTE TV μάς έδωσε τη δυνατότητα να δούμε τα πρώτα δύο επεισόδια του πέμπτου κύκλου, ο οποίος θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00 με διπλό επεισόδιο μέσα από τη συνδρομητική της πλατφόρμα. Underwood και Conway τίθενται αντιμέτωποι για την Προεδρία των ΗΠΑ, σε ένα πολιτικό θρίλερ που από πολλούς έχει παρομοιαστεί με την τωρινή κυβέρνηση του Donald Trump. Αυτό που θα παρακολουθήσουν οι θεατές στη νέα σεζόν είναι αυτό για το οποίο μας έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι εδώ και καιρό: μια Clair Underwood στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο. Μια Πρώτη Κυρία που ναι μεν στηρίζει τις σχεδόν…καθεστωτικές πολιτικές τακτικές του άνδρα της, αλλά που πάντα έχει στο μυαλό της ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της και μάλιστα, συντρίβοντάς τον. Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Προέδρου βρίσκονται σε κίνδυνο και η μάχη μεταξύ των δύο είναι σκληρή εδώ και αρκετό καιρό.



Ο Kevin Spacey από την άλλη δίνει για άλλη μια φορά ρεσιτάλ στο ρόλο του ως Frank Underwood. Με τρομακτικές (αν σκεφτεί κανείς ότι αυτά που βλέπει μπορεί να γίνονται και στην πραγματικότητα) αποφάσεις και έναν σχεδόν απάνθρωπο χαρακτήρα (πίσω από τις κάμερες) που πατάει επί πτωμάτων, ο δημοφιλής ηθοποιός καταφέρνει και στα πρώτα δύο επεισόδια να δείξει την πυγμή του, αλλά και το πόσο τυφλωμένος για εξουσία είναι. Στη νέα σεζόν, έρχεται αντιμέτωπος και με την εξτρεμιστική ομάδα ICO (Islamic Caliphate Organization), μια φανταστική εκδοχή του ISIS και κηρύσσει τον πόλεμο μετά και τη δολοφονία του εναπομείναντα ομήρου. Ταυτόχρονα όμως, έχει να ασχοληθεί και με τον Tom Hammerschmidt, ο οποίος φέρνει ξανά και ξανά στην καθημερινότητά του μια υπόθεση που τον ταλαιπωρεί από τον δεύτερο κύκλο: τη δολοφονία της Zoe Barnes.



Ο χαρακτήρας του ανήθικου που βρέθηκε στην πιο ακατάλληλη θέση ξεκίνησε να χτίζεται με την φράση «Δεν υποκύπτουμε στον τρόπο. Εμείς δημιουργούμε τον τρόμο», με την οποία και έκλεισε η προηγούμενη σειρά επεισοδίων. Πάνω σε αυτή χτίζει ο νέος κύκλος επεισοδίων και έρχεται να απαντήσει πολλά ερωτήματα. Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ; Ποιους ηθικούς φραγμούς θα προσπεράσει για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής; Πόσο θα εμπλακεί στην ιστορία η μακιαβελική Claire Underwood; Τι θα συμβεί τελικά με την υπόθεση της Zoe Barns; Πόσο θα επηρεάσει την εξέλιξη της ιστορίας ο πόλεμος Clair και Frank Underwood; Όλες οι απαντήσεις στις 31/5, στις 22.00, στο COSMOTE Cinema 4 HD.



Λίγα λόγια για τη σειρά: Στους εμβληματικούς ρόλους του Φρανκ και της Κλερ Άντεργουντ, παραμένουν ο βραβευμένος με  Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Κέβιν Σπέισι και η επίσης βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρόμπιν Ράιτ,  ενώ το καστ της σειράς εμπλουτίζεται με την υποψήφια για Όσκαρ Πατρίσια Κλάρκσον (Six Feet Under, Green Mile, Pieces of April) και τον Κάμπελ Σκοτ (Big Night, Roger Dodger). Στο επιτελείο των ηθοποιών παραμένουν ο Μάικλ Κέλι, η Μόλι Πάρκερ και η Νιβ Κάμπελ.  Σεναριογράφοι και παραγωγοί της σειράς είναι η Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον (The Americans, All is Bright) και ο Φρανκ Πουγκλίζ (Undefeated, Shot in the Heart).

Λίγα λόγια για την προβολή του House of Cards στην Ελλάδα: Ο 5ος κύκλος του House of Cards, που ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια, θα προβάλλεται από τις 31 Μαΐου στις 22.00 και κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD, με δύο επεισόδια στη σειρά. Μετά την προβολή τους, τα διπλά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα, για μία εβδομάδα, on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά και ετεροχρονισμένα, μέσω του COSMOTE Replay TV ή να την γράψουν σε σκληρό δίσκο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*