Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι 5 καλύτερες σκηνές του Hugh Jackman ως Wolverine

*
Ο Hugh Jackman επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine, και εμείς θυμόμαστε τις πιο επικές στιγμές του.

Μπορεί ο Hugh Jackman να είχε δηλώσει πως το «Logan» του 2017 θα ήταν η στερνή του ερμηνεία στον ρόλο του Wolverine, αλλά στο Χόλιγουντ ποτέ μη λες ποτέ: ο Αυστραλός σούπερ σταρ θα β(γ)άλει και πάλι τα νύχια του στο «Deadpool 3» του 2024 και, όταν η ανακοίνωση "έσκασε" την Τετάρτη τα χαράματα, το ίντερνετ πήρε φωτιά! Ο Jackman έχει το ρεκόρ για τον μακροβιότερο Μαρβελικό ρόλο στην ιστορία του σινεμά, έχοντας συμμετάσχει σε 9 ταινίες για πάνω από 2 δεκαετίες - παραδίδοντας κατά κοινή ομολογία μία από τις καλύτερες υπερηρωικές ερμηνείες όλων των εποχών. Έτσι λοιπόν και εμείς, με αφορμή την ανέλπιστη επιστροφή του, θυμόμαστε και καταμετρούμε τις πέντε πιο επικές εμφανίσεις του Hugh Jackman στο ρόλο του σκληροτράχηλου μεταλλαγμένου!


X-Men (2000) - Cage Fight
Φυσικά δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο εμβληματική σκηνή από αυτήν που μας σύστησε στον θρυλικό υπερήρωα: Στα 32 του χρόνια, ο Hugh Jackman κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως Γούλβεριν στο «X-Men» του 2000, την πρώτη υπερηρωική ταινία της νέας χιλιετίας. Η επιτυχία του «X-Men» έβαλε μπρος την σύγχρονη επέλαση των κινηματογραφικών υπερηρώων, και η επιτυχία αυτή θα ήταν αδιανόητη χωρίς την εμβληματική ερμηνεία του πρωταγωνιστή της. Ο Jackman, (ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε υπερβολικά ψηλός για τον ρόλο), εμφανίζεται στην οθόνη για πρώτη φορά με τον εκρηκτικότερο δυνατό τρόπο, πέφτοντας με τα μούτρα σε ένα ανελέητο cage fight. Ο Jackman μας συστήνει μια ολοκαίνουρια εκδοχή του χαρακτήρα, γεννάει έναν αδιαμφισβήτητο κινηματογραφικό θρύλο και καθορίζει το κούλ μιας ολόκληρης δεκαετίας, χωρίς καν να χρησιμοποιήσει τα θρυλικά του νύχια! Η ποπ κουλτούρα δε θα είναι ποτέ πια η ίδια.



Χ-Men 2 (2003) - Επίθεση στην Έπαυλη Χ
Tο «Χ-Men 2» του 2003 βελτίωσε την συνταγή σε όλα τα επίπεδα, παραδίδοντάς μας μια ακόμη πιο συναρπαστική, ατμοσφαιρική και ανθρώπινη ιστορία. Ο Jackman έχει επίσης αρχίσει να νοιώθει πιο άνετα στο πετσί του ρόλου του, όπως είναι προφανές από την αξέχαστη αυτή σκηνή, όπου καλείται να προστατέψει ένα τσούρμο μαθητές από μια επίθεση μισθοφόρων. O Jackman βγάζει τα νύχια του, πηδάει από τις σκάλες και διαλύει τους κακούς στα εξ ων συνετέθη, σε μια σεκάνς που αντήχησε σε όλους τους κινηματογράφους του 2003, και έγινε συνώνυμη με τον ανεξέλεγκτο μεταλλαγμένο.



Χ-Μen Origins: Wolverine (2009) - Τίτλοι Αρχής
Το «Χ-Μen Origins: Wolverine» μπορεί να έχει αποκτήσει μια θέση στη λίστα των πιο μισητών υπερηρωικών ταινιών, όμως για εμάς θα αποτελεί για πάντα ένα νοσταλγικό guilty pleasure! Oι τίτλοι αρχής της ταινίας, που θέλουν τα αδέλφια Ηowlett να πολεμούν πλάι-πλάι κατά τη διάρκεια ασταμάτητων πολέμων, αποτελεί μέχρι και σήμερα μια από τις ομορφότερες σεκάνς ολόκληρου του franchise. Η αδελφοσύνη των πρωταγωνιστών και το τραύμα των εμπειριών τους συνδυάζονται γλαφυρά με την ανεξέλεγκτη τεστοστερόνη και την αδιαμφισβήτητη… αντρίλα τους, συνοδευόμενη από το επικό score του Harry Gregson-Williams.



X-Men: First Class (2011) - Στρατολόγηση Μεταλλαγμένων
Ο Jackman φρόντισε να εμφανιστεί σε όλες σχεδόν τις ταινίες του franchise, ακόμη και σε αυτές που δεν πραγματεύονται τη ζωή του νυχάκια μεταλλαγμένου: Το «X-Men: First Class» εξιστορεί τις περιπέτειες του καθηγητή Xavier και του Magneto πολύ πριν γνωρίσουν τον Logan, οι δημιουργοί της ταινίας ωστόσο κατάφεραν να συμπεριλάβουν τον θεόρατο Αυστραλό σε μια ξεκαρδιστική κωμική σκηνή, που έγινε πάραυτα κλασική. Σε μια εποχή που τα ασταμάτητα cameos δεν ήταν βούτυρο στο ψωμί των υπερηρωικών ταινιών, η συγκεκριμένη ατάκα προκάλεσε ξάφνιασμα και δυνατά χαχανητά στους απανταχού έκπληκτους θεατές.



Ολόκληρο το «Logan» (2017)
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο «Logan»: Η βαριά και ασήκωτη ταινία του 2017 ακολουθεί τον Γούλβεριν στην τελευταία του περιπέτεια, όταν, γερασμένος και άρρωστος, καλείται να προστατεύσει μια νεαρή μεταλλαγμένη από τις δυνάμεις του κακού. Σε μια αποστολή που τον φέρνει αντιμέτωπο με αδίστακτους μισθοφόρους, σαρδόνιους επιστήμονες, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, ο Jackman παραδίδει μια ευαίσθητη και μελαγχολική ερμηνεία, κλείνοντας ιδανικά την ιστορία του κινηματογραφικού Γουλβεριν. Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και θεωρήθηκε κορυφαία στο είδος της, ενώ αποτέλεσε το τελευταίο "αντίο" του Jackman στον χαρακτήρα του Λόγκαν - τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία του «Deadpool 3» to 2024!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*