Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 01/05/23 με 07/05/23

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 10 top ταινίες τρόμου και θρίλερ του Netflix


Saison Morte
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια μυστηρίου
Περιγραφή: Ένας άνδρας, ο Χρήστος καλεί την αστυνομία από το ξενοδοχείο Paradise που βρίσκεται σε μια ερημική, το χειμώνα, τοποθεσία του νησιού. Όταν φτάνει η αστυνομία, βρίσκει τον άνδρα τραυματισμένο, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δολοφονημένη και βίαια δολοφονημένο, επίσης, το συνάδελφο του άνδρα που τηλεφώνησε. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να πει τι έγινε στο ξενοδοχείο, πλην του Χρήστου, ο οποίος επιμένει να ζητάει, από το κρεβάτι του ιατρικού κέντρου που νοσηλεύεται, τη Νάντια, μια αναχωρήτρια από την Αθήνα, που ζούσε σε μια ερημική τοποθεσία κοντά στο ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν πουθενά τη Νάντια, άνοιξε η γη και την κατάπιε. Η θέση του Χρήστου επιδεινώνεται, δεν υπάρχει κανείς να επιβεβαιώσει την ιστορία του. Οι αστυνομικοί τον πιέζουν κι εκείνος με την αίσθηση ότι η ιστορία που θα τους πει δεν θα τους πείσει και τελικά θα κατηγορήσουν εκείνον για όλα, ξεκινάει να αφηγείται στους δύο αστυνομικούς μια ιστορία στην οποία κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται κι όλα και όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις μέχρι την τελική ανατροπή. Το Saison Morte είναι μια ιστορία για την εξαπάτηση. Για την αφήγηση που εξαπατά, χειραγωγεί και κατευθύνει – ακόμα και μέχρι τέλους και το θεατή της ταινίας. Επιμέρους συναισθηματική θεματική της είναι η απληστία, ο θυμός, ο πόθος, ο έρωτας, η απογοήτευση και η προδοσία.





Just Super
Ελληνικός τίτλος: Απλώς υπέροχη
Διάρκεια: 77 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Για άλλη μια φορά το Σούπερ Λιοντάρι σώζει την πόλη! Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιχ. Επειδή το Σούπερ Λιοντάρι είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιχ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα, ο οποίος αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιχ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερηρωίδα. Με γρήγορο ρυθμό και χιούμορ, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων, πεισματάρηδων υπερηρώων που ζουν σε μια μικρή πόλη και κληρονομούν τις υπερδυνάμεις τους από γενιά σε γενιά.




The Fast & Furious
Ελληνικός τίτλος: Οι Μαχητές των Δρόμων (2001)
Διάρκεια: 106 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Η αναμενόμενη περιπέτεια της χρονιάς που παρουσιάζει τον τρόπο ζωής των αντιπάλων ομάδων δρόμων του Λος Αντζελες, οι οποίες χρησιμοποιούν τις κόντρες αυτοκινήτων ως μέσο επιβολής δύναμης. Ενας αστυνομικός υποδυόμενος μέλος των συμμοριών εισβάλλει ανάμεσά τους με σκοπό να τους διασπάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*