Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 04/09/23 με 10/09/23

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 10 top ταινίες δράσης του Netflix


The Nun 2
Ελληνικός τίτλος: Η Καλόγρια ΙΙ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: «Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


The First Slam Dunk
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 124 λεπτά
Κατηγορία: Anime
Περιγραφή: Ο "speedster" και point guard της Shohoku, Ryota Miyagi, παίζει πάντα με εξυπνάδα και αστραπιαία ταχύτητα, κάνοντας κύκλους γύρω από τους αντιπάλους του παραμένοντας τρομερά ψύχραιμος. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Okinawa, ο Ryota είχε έναν αδελφό που ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος. Ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου αδελφού του, ο οποίος ήταν διάσημος τοπικός παίκτης από μικρή ηλικία, ο Ryotaλάτρεψε επίσης στο μπάσκετ. Στο δεύτερο έτος του λυκείου, ο Ryota παίζει με την ομάδα μπάσκετ του λυκείου Shohoku μαζί με τους Sakuragi, Rukawa, Akagi και Mitsui, καθώς παίρνουν μέρος στο Inter-High School National Championship. Και τώρα, βρίσκονται στα πρόθυρα της πρόκλησης των πρωταθλητών, του Sannoh Kogyo High School.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*