Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 08/04/24 με 14/04/24

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 20 top αναμενόμενες ταινίες του 2024


Ghostbusters: Frozen Empire
Ελληνικός τίτλος: Ghostbusters, η αυτοκρατορία του πάγου
Διάρκεια: 115 λεπτά
Κατηγορία: Κωμική περιπέτεια
Περιγραφή: Στην ταινία Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα– στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης – για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να «απογειώσουν» την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Όταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή του Πάγου.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Back to Black
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 123 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Η εκπληκτική ιστορία της πρώιμης πορείας προς τη δόξα της Έιμι Γουάινχαουζ και της δημιουργίας του του πρωτοποριακού της άλμπουμ, Back to Black. Ειπωμένη από την οπτική της Έιμι και εμπνευσμένη από τους πολύ προσωπικούς της στίχους, η ταινία παρακολουθεί τη σπουδαία γυναίκα πίσω από το καλλιτεχνικό φαινόμενο και την ταραχώδη σχέση που βρίσκεται στον πυρήνα ενός από τα πιο θρυλικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία.



The Canterville Ghost
Ελληνικός τίτλος: Ο χορός των φαντασμάτων
Διάρκεια: 89 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Καθώς ο 19ος αιώνας παραχωρεί τη θέση του στον 20ό και η επιστήμη χαρίζει νέους τρόπους να ταξιδέψει και να δει κανείς τον κόσμο, μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει στο νέο πολυτελές αρχοντικό της, στην επαρχία της Αγγλίας. Μόνο που δεν υπολόγιζαν στον… μόνιμο κάτοικο του σπιτιού, το φάντασμα του σερ Σάιμον! Ο σερ Σάιμον σουλατσάρει εκεί γύρω για πάνω από 300 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και κάπως δεν του καλοκάθεται να έχει συγκατοίκους - στο κάτω-κάτω, ποιος ήρθε πρώτος; Όμως, τα βρίσκει κάπως σκούρα όταν αποφασίζει να τρομάξει τους νέους ένοικους, οι οποίοι προς έκπληξή του τον αντιμετωπίζουν σαν κάτι το κάπως ενοχλητικό, παρά τρομακτικό… Μετά την κακή αρχή στη σχέση τους, ο σερ Σάιμον σιγά-σιγά θα αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Βιρτζίνια, τη νεαρή κόρη της οικογένειας, και μαζί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη κατάρα που τον κρατά στον κόσμο μας.



Τop 10 κωμωδίες στο netflix

Late Night With the Devil
Ελληνικός τίτλος: Στενές επαφές με τον διάβολο
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Τρόμου
Περιγραφή: 31 Οκτωβρίου 1977. Ο τηλεοπτικός αντίπαλος του Τζόνι Κάρσον, Τζακ Ντελρόι, φιλοξενεί το talk show «Night Owls» που εδώ και καιρό είναι ένας έμπιστος σύντροφος όσων ξενυχτούν σε όλη τη χώρα. Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της συζύγου του Τζακ, τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν πέσει κατακόρυφα. Απελπισμένος να ανατρέψει την τύχη του, ο Τζακ σχεδιάζει μία ξεχωριστό εκπομπή για το Halloween όπως καμία άλλη, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να εξαπολύσει το κακό στα σαλόνια της Αμερικής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*