Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 14/11/22 με 20/11/22

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε για τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022


The Menu
Ελληνικός τίτλος: To μενού
Διάρκεια: 107 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί τρόμου
Περιγραφή: Ένα νεαρό ζευγάρι (Anya Taylor-Joy και Nicholas Hoult), ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί του Βορειοδυτικού Ειρηνικού για να δειπνήσει σε ένα πριβέ εστιατόριο, όπου ο μοναχικός, παγκοσμίως καταξιωμένος, Σεφ Julian Slowik (Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού γευσιγνωσίας για εκλεκτούς πελάτες. Όλοι οι συνδαιτυμόνες θα βιώσουν άγρια και βίαια σκηνικά, καθώς εμφανίζονται ολοένα και πιο απρόσμενα πιάτα. Το κίνητρο του Σεφ Slowik πίσω από το περίτεχνο μενού είναι ο καταλύτης για ένα συγκλονιστικό φινάλε.





Bardo: False Chronicle of a handful of truths
Ελληνικός τίτλος: Μπαρντό, το ψευδές χρονικό ενός σωρού αλήθειες
Διάρκεια: 159 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική κομεντί
Περιγραφή: Ο πέντε φορές βραβευμένος με Όσκαρ Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου μάς φέρνει το "Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες". Το "Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες" είναι μια επική, εντυπωσιακή και συναρπαστική εμπειρία με φόντο το προσωπικό και συγκινητικό ταξίδι του Σιλβέριο, ενός διάσημου Μεξικανού δημοσιογράφου και δημιουργού ντοκιμαντέρ που ζει στο Λος Άντζελες, ο οποίος, έχοντας κερδίσει ένα διεθνές βραβείο μεγάλου κύρους, νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στην πατρίδα του, χωρίς να περιμένει ότι αυτό το απλό ταξίδι θα τον ωθήσει σε ένα υπαρξιακό όριο. Οι αναμνήσεις και οι φόβοι του ξετυλίγονται και διαπερνούν το παρόν του, γεμίζοντας την καθημερινότητά του με μια αίσθηση αμηχανίας και απορίας. Με συγκίνηση και άφθονο γέλιο, ο Σιλβέριο έρχεται αντιμέτωπος με καθολικά αλλά πολύ προσωπικά ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητα, την επιτυχία, τη θνητότητα, την ιστορία του Μεξικού και τους βαθιά συναισθηματικούς οικογενειακούς δεσμούς που μοιράζεται με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Πράγματι, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος σε αυτούς τους τόσο παράξενους καιρούς; Ο Μεξικανός ηθοποιός Ντάνιελ Χιμένεθ Κάτσο υποδύεται τον Σιλβέριο Γκάμα σε μια αξέχαστη ερμηνεία.




Liam Gallagher: Knebworth 22
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 100 λεπτά
Κατηγορία: Μουσική
Περιγραφή: Νωρίτερα φέτος, ο Liam Gallagher ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες και επέστρεψε στο Knebworth σχεδόν 26 χρόνια μετά τα ιστορικά shows εκεί των Oasis. Οι δύο του live εμφανίσεις, μπροστά σε 170.000 fans, έγραψαν ιστορία ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορούσε το τρίτο του προσωπικό album C’mon You Know. Στο νέο αυτό μουσικό ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκλειστικά behind the scenes αλλά και φοβερό footage από τα live στο Knebworth με 20 διαφορετικές κάμερες σε 20 διαφορετικές γωνίες! Επιπροσθέτως fan και συνεργάτες μοιράζονται στην κάμερα τις κοινές τους ιστορίες με τον Liam Gallagher ενώνοντας έτσι εντυπωσιακά τα 90s με το σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*