Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 15/04/24 με 21/04/24

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 20 top αναμενόμενες ταινίες του 2024


Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - Hashira Training
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 104 λεπτά
Κατηγορία: Anime
Περιγραφή: Προκειμένου να γίνει Hashira, οTanjiro ξεκινάει σκληρή προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Stone Hashira, Himejima. Παράλληλα, ο Muzan συνεχίζει την αναζήτηση των Nezuko και Ubuyashiki..




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Abigail
Ελληνικός τίτλος: Αμπιγκέιλ
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Τρόμου
Περιγραφή: Όταν μία συμμορία από επίδοξους εγκληματίες απάγουν τη 12χρονη μπαλαρίνα και κόρη μιας ισχυρής φιγούρας του υποκόσμου, το μόνο που έχουν να κάνουν για να εισπράξουν τα λύτρα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων είναι να προσέχουν το κορίτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε ένα απόμερο αρχοντικό, οι απαγωγείς αρχίζουν να λιγοστεύουν, ένας ένας, και ανακαλύπτουν με αυξανόμενο τρόμο, ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι με ένα κάθε άλλο παρά φυσιολογικό μικρό κορίτσι.



2 Fingers Honey 2
Ελληνικός τίτλος: Δυο δάχτυλα μέλι 2
Διάρκεια: 104 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Για άλλη μια φορά, οι κωμικές ιστορίες του αγαπημένου ζευγαριού της Αλβανίας δεν έχουν τέλος! Τώρα νεόνυμφοι, η Έρβινι και η Έμμα μαζί με το μωρό τους φεύγουν για οικογενειακές διακοπές στην Τουρκία. Αλλά ένα αεροδρόμιο mix-up και μια απροσδόκητη συνάντηση προκαλούν όλους τους χαρακτήρες να καταλήξουν σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Ελβετία. Οι παράξενες προσωπικότητές τους προκαλούν παρεξηγήσεις και θαύματα που συμβαίνουν ένα μετά το άλλο σε αυτή την περιπέτεια. Τα μηνύματα που μεταδίδονται από κάθε χαρακτήρα θα συνοδεύσουν ολόκληρη την ταινία και θα κρατήσουν κάθε θεατή κολλημένο στην οθόνη. "2 Fingers Honey 2" είναι μια κωμωδία που αποδεικνύει ότι μερικές φορές, οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή είναι εκείνες που έρχονται απροσδόκητα και μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά έχει σημασία.



Τop 10 κωμωδίες στο netflix

Civil War
Ελληνικός τίτλος: Εμφύλιος πόλεμος
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Μία φωτορεπόρτερ (Κίρστεν Ντανστ) και μία μικρή ομάδα δημοσιογράφων ακολουθούν μία γεμάτη αδρεναλίνη διαδρομή στην κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος, η οποία ισορροπεί στο χείλος του γκρεμού.



Mia and Me: The Hero of Centopia
Ελληνικός τίτλος: Η Μία και Εγώ, η ταινία
Διάρκεια: 85 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία. Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*