Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 16/05/22 με 22/05/22

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επέστρεψε, μαζί με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε για τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022


The Outfit
Ελληνικός τίτλος: Το κουστούμι
Διάρκεια: 105 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα μυστηρίου
Περιγραφή: Στο Σικάγο της δεκαετίας του ‘50, ένας ράφτης βρίσκεται μπλεγμένος στα επικίνδυνα παιχνίδια των μοχθηρών γκάνγκστερ που αγοράζουν τα κομψά, χειροποίητα κοστούμια του. Ο Λέοναρντ (τον υποδύεται ο Μαρκ Ράιλανς) αφιέρωσε δεκαετίες από τη ζωή του για να εξελιχθεί σε έναν εξειδικευμένο και περιζήτητο τεχνίτη στην παγκοσμίου φήμης Σάβιλ Ρόου του Λονδίνου. Εκπαιδεύτηκε επί χρόνια σε ένα από τα πιο διάσημα εργαστήρια ραπτικής της πόλης. Αλλά όταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος άφησε το Λονδίνο χρεοκοπημένο, ο ίδιος έφυγε για την Αμερική. Στο Σικάγο, ο Λέοναρντ διατηρεί ένα μικρό γωνιακό κατάστημα για τους μόνους ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά τέτοια κομψά κοστούμια κατά παραγγελία - μια οικογένεια μοχθηρών γκάνγκστερ. Το σεμνό, χαμηλών τόνων προφίλ του Λέοναρντ διακυβεύεται από την άβουλη συνενοχή του με τους καλύτερους πελάτες του, την εγκληματική οργάνωση που χρησιμοποιεί το εργαστήριό του ως σημείο παράδοσης. Καθώς ξεσπάει ένας πόλεμος συμμοριών, οι καχυποψίες για την ύπαρξη ενός χαφιέ, πολλαπλασιάζονται διαρκώς. Όταν ο γιος του αρχιμαφιόζου εξαφανίζεται, το κυνήγι του χαφιέ αρχίζει να επικεντρώνεται στους ανθρώπους μέσα στο κατάστημα του ράφτη, σε μια μοιραία νύχτα με πολλές ανατροπές.





Twenty One Pilots Cinema Experience
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Κατηγορία: Μουσική
Περιγραφή: Οι βραβευμένοι με GRAMMY Twenty One Pilots σε μία κινηματογραφική εμπειρία στα Village Cinemas! Δείτε στη μεγάλη οθόνη, με τον ήχο και την εικόνα να έχουν επεξεργαστεί ειδικά για την περίσταση, το album release celebration του Scaled And Icy του 2021 και μαζί αποκλειστικό υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*