Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 18/04/22 με 24/04/22

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επέστρεψε, μαζί με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε για τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022


Notre Dame on Fire
Ελληνικός τίτλος: Η Παναγία των Παρισίων φλέγεται
Διάρκεια: 110 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική περιπέτεια
Περιγραφή: Η ταινία μεγάλου μήκους του Ζαν-Ζακ Ανό, ανασυνθέτει ώρα με την ώρα την απίστευτη πραγματικότητα των γεγονότων της 15ης Απριλίου 2019,όταν ο καθεδρικός ναός υπέστη τη σημαντικότερη καταστροφή στην ιστορία του. Και πως γυναίκες και άνδρες θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους σε μια απίστευτη και ηρωική διάσωση.





The Northman
Ελληνικός τίτλος: Ο άνθρωπος απ' τον βορρά
Διάρκεια: 137 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική περιπέτεια
Περιγραφή: Ο AΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ είναι ένα επικό θρίλερ εκδίκησης που εξερευνά πόσό μακριά μπορεί να φτάσει ένας Βίκινγκ πρίγκιπας προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του.




Three wishes for Cinderella
Ελληνικός τίτλος: Τρεις ευχές για την σταχτοπούτα
Διάρκεια: 87 λεπτά
Κατηγορία: Οικογενειακή
Περιγραφή: Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη αλλά και θαρραλέα Σταχτοπούτα ζει με τη σκληρή θετή μητέρα της και την κακομαθημένη θετή αδερφή της Ντόρα που της φέρονται σαν υπηρέτρια στο ίδιο της το σπίτι. Κατά τη διάρκεια μιας από τις καθημερινές της αποδράσεις στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει ένα ζευγάρι ανδρών να κυνηγήσουν άγρια ζώα, ανάμεσά τους και τον όμορφο πρίγκιπα του βασιλείου. Αμέσως νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά ο πρίγκιπας αναμένεται να βρει την κατάλληλη νύφη στον επόμενο βασιλικό χορό, όπου η Σταχτοπούτα δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί. Εφοδιασμένη με πολύ κουράγιο και δυναμωμένη από τα τρία μαγικά φουντούκια της, αποφασίζει να σταθεί για τον εαυτό της και να καθορίσει τη μοίρα της. Είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την τυραννία της θετής της μητέρας και να βρει την αληθινή αγάπη;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*