Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 22/05/23 με 28/05/23

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 10 top ταινίες τρόμου και θρίλερ του Netflix


Kandahar
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 119 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Όταν η ταυτότητα ενός πράκτορα της CIAαποκαλύπτεται μαζί με την μυστική του αποστολή, θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει προτού τον εντοπίσουν οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του, ο οποίος μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος.





Roger Waters: This is not a drill-live from Prague
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 165 λεπτά
Κατηγορία: Μουσική
Περιγραφή: Για μία μόνο βραδιά, ο Roger Waters, η δημιουργική δύναμη πίσω από τα χρυσά χρόνια των Pink Floyd, παρουσιάζει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, "This Is Not A Drill", ζωντανά από την Πράγα, στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου. Αυτή η κινηματογραφική υπερπαραγωγή είναι μια συγκλονιστική παραπομπή στην εταιρική δυστοπία μέσα στην οποία όλοι παλεύουμε να επιβιώσουμε και θα περιλαμβάνει 20 κλασικά τραγούδια των PinkFloyd και του Roger Waters, όπως "Us & Them", "Comfortably Numb", "Wish You Were Here" και "Is This The Life We Really Want?". Ο Waters θα παρουσιάσει επίσης το νέο του τραγούδι, "The Bar". Τον Waters θα πλαισιώσουν επί σκηνής οι Jonathan Wilson, Dave Kilminster, Jon Carin, Gus Seyffert, Robert Walter, Joey Waronker, Shanay Johnson, Amanda Belair και Seamus Blake για να δώσουν μια αξέχαστη παράσταση με ένα κάλεσμα για δράση ώστε να αγαπήσουμε, να προστατεύσουμε και να μοιραστούμε τον πολύτιμο πλανήτη μας, το σπίτι μας.




The Little Mermaid
Ελληνικός τίτλος: Η μικρή γοργόνα
Διάρκεια: 135 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η ζωή στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*