Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/10/22 με 30/10/22

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε για τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022


Bandit
Ελληνικός τίτλος: Ληστής με στιλ
Διάρκεια: 126 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική περιπέτεια
Περιγραφή: Βασισμένη σε μια πραγματική ιστορία, η ταινία διηγείται την ζωή του «Ιπτάμενου κλέφτη» του θρυλικού εγκληματία ο οποίος κατάφερε να ληστέψει πάνω από 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία μέχρι που συνελήφθη χωρίς όμως αυτό το γεγονός να καταφέρει να τον σταματήσει.





Εκεί που ζούμε
Διάρκεια: 89 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Tην ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα - προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκιν της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο - και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.




Checkered Ninja 2
Ελληνικός τίτλος: Καρό Νίντζα, επικίνδυνη αποστολή
Διάρκεια: 75 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: O Καρό Νίντζα επιστρέφει δριμύτερος! Όταν ο μοχθηρός μεγιστάνας Φίλιπ ‘Επερμιντ γλιτώνει τη φυλακή στην Ταϊλάνδη και αποχωρεί ατιμώρητος, ο Καρό Νίντζα αποφασίζει να τον εκδικηθεί με σύμμαχό τον 13χρονο Άλεξ. Στην προσπάθεια τους να αποδώσουν δικαιοσύνη παρασύρονται σε μια εξωτική αποστολή που θα δοκιμάσει τα όρια της φιλίας τους.




The Stranger
Ελληνικός τίτλος: O άγνωστος
Διάρκεια: 102 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ μυστηρίου
Περιγραφή: Δύο άνδρες γνωρίζονται σε ένα αεροπλάνο και ξεκινούν μία συζήτηση που καταλήγει σε φιλία. Για τον Χένρι Τιγκ (Σον Χάρις), η φιλία αυτή είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο καινούργιος του φίλος, ο Μάρκ (Τζόελ Έτζερτον), γίνεται σωτήρας και σύμμαχός του. Ωστόσο, κανένας δεν είναι πραγματικά αυτός που δείχνει, και οι δυο τους κουβαλάνε μυστικά που απειλούν να τους καταστρέψουν - ενώ μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις του έθνους πλησιάζει.




Prey for the Devil
Ελληνικός τίτλος: Το φως του διαβόλου
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της παγκόσμιας αύξησηςτων δαιμονισμών, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία εξορκισμού για να εκπαιδεύσει ιερείς στις τελετές Εξορκισμού. Σε αυτό το πνευματικό πεδίο μάχης, θα γεννηθεί μία απίθανη πολεμίστρια: μια νεαρή καλόγρια, η αδελφή Αν (Ζακλίν Μπάιερς). Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής (Κόλιν Σάλμον) αναγνωρίζει το χάρισματης αδελφής Αν και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει. Έχοντας μπει στην πρώτη γραμμήτης μάχηςμε τον συμφοιτητή Πατέρα Δάντη (Κρίστιαν Ναβάρο), η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσειτην ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού (για το οποίο η αδελφή Αν πιστεύει ότι έχει κυριευθείαπό τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια) και σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Διάβολος την έχει εκεί πουο ίδιος θέλει να βρίσκεται... και να την κυριεύσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*