Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 31/10/22 με 06/11/22

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε για τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022


One Piece Film: Red
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 118 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Η Ούτα, είναι η πιο αγαπητή τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή με την οποία τραγουδάει, ενώ παράλληλα κρύβει την αληθινή της ταυτότητα, έχει χαρακτηριστεί ως ‘’μαγευτική ‘’. Θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, δίνοντας μια ζωντανή συναυλία. Καθώς το στάδιο γεμίζει με διάφορους fans της – ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου που με αρχηγό τον Λούφυ ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ερμηνεία της – η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι ‘’κόρη του Σάνκς’’.





Amsterdam
Ελληνικός τίτλος: Άμστερνταμ
Διάρκεια: 134 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική κομεντί
Περιγραφή: Μια συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία από τα studios 20th Century Studios και New Regency. Η συγκλονιστική επική ταινία μυστηρίου όπου παρακολουθούμε τρεις πολύ καλούς φίλους που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στις πιο σοκαριστικές μυστικές συνωμοσίες στην ιστορία της Αμερικής.




Pil's Adventures
Ελληνικός τίτλος: Η πριγκίπισσα Αλάνι
Διάρκεια: 75 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Η Πιλ είναι μια νεαρή ορφανή που ζει στη μεσαιωνική πόλη Ομιχλούπολη. Μια μέρα, ο Τρίσταν, ο άκαρδος αντιβασιλέας, καταριέται τον Ρόλαντ, διάδοχο του θρόνου, και τον μεταμορφώνει σε «γατόκοτα» (μισό κοτόπουλο, μισό γάτα). Για να σώσει τον Ρόλαντ και το βασίλειο, η Πιλ ξεκινά μια αναζήτηση για το αντίδοτο. Ο Κρόμπαρ, ένας άγαρμπος φρουρός με καλή καρδιά, ο Κουδουνάκιας, ένας νεαρός γελωτοποιός, και η παρέα των τριών κουναβιών της, την ακολουθούν. Από το Καταραμένο Δάσος έως το Λαγκάδι του Θηρίου, η Πιλ και η απίθανη συντροφιά της θα ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια. Και θα βρουν την οικογένεια που δεν είχαν ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*