Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε η ώρα για τον 6ο κύκλο του House of Cards

*
H σειρά House of Cards μετράει ήδη 5 κύκλους και κατάφερε να κάνει τρομερό θόρυβο κυρίως λόγω της εντυπωσιακής παρουσίας του Kevin Spacey και του παιχνιδιού του με την κάμερα. Έφτασε λοιπόν η ώρα για τον 6ο κύκλο επεισοδίων με σημαντική αλλαγή ωστόσο, μιας και ο δημοφιλής ηθοποιός θα απουσιάζει, μετά την απόφαση του Netflix να τον θέσει εκτός παραγωγής λόγω του πρόσφατου σκανδάλου που ξέσπασε.



Ο Frank Underwood ήταν ο πυλώνας πάνω στον οποίο χτίστηκε όλο το οικοδόμημα της σειράς και πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από τα trailers κατέστη σαφές ότι ο -μέχρι και το τέλος της 5ης σεζόν- Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει φύγει από τη ζωή και πλέον τα ηνία αναλαμβάνει η σύζυγός του, Claire Underwood. Η απόφαση του Netflix δεν είναι τυχαία, καθώς (ηθελημένα;) η Claire φαινόταν ότι κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να πετάξει εκτός Προεδρίας τον Frank. Εκμεταλλευόμενη αυτή την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, η 6η και τελευταία σεζόν που ξεκινάει σήμερα φέρνει την Πρόεδρο σε νέες περιπέτειες.



Βλέποντας τα πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου πριν από μερικές ημέρες με ελληνικούς υπότιτλους, αυτό που είναι σαφές είναι πως η σειρά δεν βαλτώνει με την απουσία του κεντρικού της πρωταγωνιστή. Η Claire έχει πλέον ανοιχτά πολλά μέτωπα, με βασικότερο αυτό της Συρίας, που θα την φέρουν αντιμέτωπη με έναν κολοσσό εντός των ΗΠΑ. Εκεί είναι που η νέα Πρόεδρος δίνει αμέσως τις πρώτες της μάχες για να μην γίνει πιόνι.



Οι συνεργασίες και οι συσχετισμοί αλλάζουν συνεχώς (όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε το House of Cards), τα «άπλυτα» της οικογένειας Underwood συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια. Το πως θα αντιμετωπίσει όλες αυτές τις καταστάσεις η πρωταγωνίστρια είναι πλέον το βασικό θέμα της σειράς. Τα πρώτα επεισόδια δείχνουν ότι το House of Cards θα φτάσει στην κορύφωση που περιμέναμε, αν και μέσα μας δεν θέλουμε να δεχτούμε ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα φτάσουμε στο τέλος της αγαπημένης σειράς.



Η 6η σεζόν του House Of Cards κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4/11 στις 21.00, στην COSMOTE TV με ελληνικούς υπότιτλους. Κάθε επεισόδιο, μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 4HD θα είναι διαθέσιμο on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*