Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελληνικό Netflix: Νέες σειρές και ταινίες (Μάρτιος 2020)

*
Το Netflix ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του για τους Έλληνες θεατές και συνδρομητές της υπηρεσίας τον μήνα Μάρτιο του 2020. Ως συνήθως, στη λίστα περιλαμβάνονται πρωτότυπες σειρές, πρωτότυπες ταινίες, πρωτότυπα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες παιδικές σειρές και εβδομαδιαία επεισόδια. Δείτε το διαφημιστικό του νέου περιεχομένου μέσα από τον παρακάτω player και διαβάστε αναλυτικά τι έρχεται, στη συνέχεια του άρθρου.



Διαβάστε επίσης: Netflix καλύτερες ταινίες 2020


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Ελίτ: Σεζόν 3 (13/03/2020)
Elite: Season 3
Ένας ακόμη φόνος μαθητή γίνεται αφορμή για νέα έρευνα. Η παρέα ανυπομονεί για το μέλλον, αλλά το παρελθόν τη στοιχειώνει.

Α.Τ. Παραδείσου: Μέρος 2 (06/03/2020)
Paradise PD: Part 2
Καθώς ο διαβολικός Βαρόνος σφίγγει τον κλοιό στον Παράδεισο, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με έντονες διαμάχες, βρώμικες συνωμοσίες, περίεργα φετίχ και μια πυρηνική απειλή.

Στη Γειτονιά Μου: Σεζόν 3 (11/03/2020)
On My Block: Season 3
Η σεζόν 3 της κωμικής σειράς ακολουθεί μια ετερόκλητη παρέα φίλων στην εφηβεία, ενώ αντιμετωπίζουν προκλήσεις μεγαλώνοντας στο σκληρό γκέτο του Λος Άντζελες.

Το Πείραμα των 100 (13/03/2020)
100 Humans
Εκατό εθελοντές συμμετέχουν σε πειράματα με σκοπό να απαντηθούν ερωτήματα για την ηλικία, το φύλο, την ευτυχία και άλλες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης.

Feel Good (19/03/2020)
Feel Good
Η Μέι Μάρτιν πρωταγωνιστεί ως ο εαυτός της: μια Καναδή κωμικός που ζει στο Λονδίνο, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί μια νέα σχέση και να μείνει μακριά από εθισμούς.

Γράμμα για τον Βασιλιά (20/03/2020)
The Letter for the King
Μια συγκλονιστική σειρά φαντασίας με ήρωα ένα μικρό αγόρι που αναλαμβάνει να παραδώσει ένα μυστικό μήνυμα από το οποίο εξαρτάται η μοίρα του βασιλείου.

Αυτοδημιούργητη: Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ: Σειρά μίας σεζόν (20/03/2020)
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker: Limited Series
Αυτή η σειρά μίας σεζόν καταγράφει την απίστευτη αληθινή ιστορία της Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ, της πρώτης αυτοδημιούργητης Αφροαμερικανίδας εκατομμυριούχου.

Όζαρκ: Σεζόν 3 (27/03/2020)
Ozark: Season 3
Η βραβευμένη με Emmy σειρά για μια οικογένεια των προαστίων που ξεπλένει χρήμα στα Όζαρκ του Μιζούρι επιστρέφει για τη σεζόν 3.

Διαβάστε τις Top σειρές για το 2020


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Σπένσερ Εμπιστευτικό (06/03/2020)
Spenser Confidential
Ο Σπένσερ (Μαρκ Γουόλμπεργκ) έχει μόλις αποφυλακιστεί και ερευνά έναν περίεργο φόνο όταν ξαναμπλέκει με τον υπόκοσμο της Βοστώνης. Βασισμένο στα δημοφιλή βιβλία.

Sitara: Κοριτσίστικα Όνειρα (08/03/2020)
Sitara: Let Girls Dream
Μια νεαρή Πακιστανή λαχταρά να γίνει πιλότος, αγνοώντας ότι είναι λογοδοσμένη σε έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα. Σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ Σαρμίν Ομπέιντ-Τσινόι.

Τα Κορίτσια Που Χάθηκαν (13/03/2020)
Lost Girls
Μια μάνα που ψάχνει την αγνοούμενη κόρη της ξεσκεπάζει μια σειρά από ανεξιχνίαστους φόνους. Δράμα που βασίζεται σε αληθινή ιστορία με τους Έιμι Ράιαν και Γκάμπριελ Μπερν.

Ο Σομελιέ (27/03/2020)
Uncorked
Ένας νεαρός αντιμετωπίζει την αποδοκιμασία του πατέρα του, όταν κυνηγά το όνειρό του να γίνει Μάστερ Σομελιέ αντί να δουλέψει στην οικογενειακή ψησταριά.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
Άσχημο, Αλλά Πεντανόστιμο: Σεζόν 2 (06/03/2020)
Ugly Delicious: Season 2
Ο Ντέιβ πηγαίνει στο Μουμπάι, το Σίδνεϊ, την Κωνσταντινούπολη και πιο πέρα, αναζητώντας εκπληκτικά φαγητά και ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερή του περιπέτεια: την πατρότητα.

Βρόμικο Χρήμα: Σεζόν 2 (11/03/2020)
Dirty Money: Season 2
Αυτοκρατορίες επιχειρήσεων που οικοδομήθηκαν πάνω στο ψέμα. Σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο. Έρχεται η σεζόν 2 με νέες ιστορίες απληστίας, θράσους και διαφθοράς.

Tiger King: Εκτροφείς Αιλουροειδών: Σειρά μίας σεζόν (20/03/2020)
Tiger King: Limited Series
Αυτή η σειρά μίας σεζόν παρουσιάζει τον σκοτεινό κόσμο της εκτροφής τίγρεων, εκθέτοντας τις ακραίες συγκρούσεις μεταξύ των αντιμαχόμενων παρατάξεων εκτροφέων.

Crip Camp: Καλοκαίρι Για Όλους (25/03/2020)
Crip Camp: A Disability Revolution
Στον απόηχο του Γούντστοκ, γεννήθηκε μια επανάσταση σε μια θερινή κατασκήνωση για εφήβους με αναπηρίες, η οποία άλλαξε τη ζωή τους και έθεσε τα θεμέλια ενός κινήματος.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Toot-Toot Κόρι το Αυτοκινητάκι: Σεζόν 2 (01/03/2020)
Go! Go! Cory Carson: Season 2
Χοροί στο γκαράζ, γενέθλια κυνήγια θησαυρού, επίσκεψη στον γιατρό για σκασμένο λάστιχο.Ό,τι κι αν φέρει η ζωή, ο Κόρι είναι φουλαριστός και έτοιμος να γκαζώσει.

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει: Σεζόν 3 (16/03/2020)
The Boss Baby: Back in Business: Season 3
Όταν χάνει τη δουλειά του στην Μπόμπιρες ΑΕ, ο Αρχιμπόμπιρας γίνεται επιχειρηματίας και φτιάχνει με τους φίλους του μια ομάδα δράσης. Ώρα για την κρίσιμη αποστολή! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*