Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελληνικό Netflix: Νέες σειρές και ταινίες (Οκτώβριος 2020)

*
Το Netflix ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του για τους Έλληνες θεατές και συνδρομητές της υπηρεσίας τον μήνα Οκτώβριο του 2020. Ως συνήθως, στη λίστα περιλαμβάνονται πρωτότυπες σειρές, πρωτότυπες ταινίες, πρωτότυπα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες παιδικές σειρές και εβδομαδιαία επεισόδια. Δείτε το διαφημιστικό του νέου περιεχομένου μέσα από τον παρακάτω player και διαβάστε αναλυτικά τι έρχεται, στη συνέχεια του άρθρου.



Διαβάστε επίσης: netflix ταινιες 2020


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι (9/10/2020)
The Haunting of Bly Manor    
Από τον δημιουργό του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" έρχεται το νέο κεφάλαιο της ανθολογίας, μια γοτθική αισθηματική ιστορία φαντασμάτων από τις ιστορίες του Χένρι Τζέιμς.

Ο Ψυχίατρος: Σεζόν 2 (22/10/2020)
The Alienist: Angel of Darkness    
Έναν χρόνο αργότερα, η Σάρα διευθύνει το δικό της πρακτορείο ντετέκτιβ, το οποίο αναλαμβάνει να βρει τη νεογέννητη κόρη του Iσπανο0ύ γενικού προξένου που έχει απαχθεί.

Η Έμιλι στο Παρίσι (2/10/2020
EMILY IN PARIS    
Η φιλόδοξη εικοσάχρονη Έμιλι από το Σικάγο βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι όπου προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα.

Σταρ Τρεκ: Ντισκάβερι: Σεζόν 3 (16/10/2020)
Star Trek: Discovery: Season 3    
Σε αυτήν τη σεζόν, το πλήρωμα του Ντισκάβερι προσγειώνεται σε πραγματικά απάτητο χώμα: 930 χρόνια μπροστά στο μέλλον. Η Ομοσπονδία έχει κι αυτή υποστεί κάποιες αλλαγές.

Το Γκαμπί της Βασίλισσας (23/10/2020)
The Queen's Gambit
Σε ένα ορφανοτροφείο του Κεντάκι τη δεκαετία του '50, ένα κορίτσι ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο της στο σκάκι, ενώ παλεύει με τον εθισμό της και το χάρισμα της ιδιοφυΐας.

Deaf U: Το Σιωπηλό Πανεπιστήμιο (9/10/2020)
Deaf U    
Σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, μια παρέα από κωφούς μαθητές διηγείται τις ιστορίες της και εξερευνά τα τυχερά και τις δυσκολίες της ζωής στο Πανεπιστήμιο Γκαλοντέτ.

Social Distance (15/10/2020)
Social Distance
Γυρισμένη στην καραντίνα, αυτή η κωμικοτραγική σειρά περιλαμβάνει σκοτεινές και αστείες εκδοχές για το πώς οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν επαφή από απόσταση.

Και Τώρα οι Τρεις μας: Σεζόν 5 (22/10/2020)
You Me Her: Season 5    
Η Ίζι επιστρέφει στο Πόρτλαντ και ανακαλύπτει ότι η ζωή συνεχίστηκε χωρίς εκείνη.

Grand Army (16/10/2020)
Grand Army    
Πέντε μαθητές στο μεγαλύτερο δημόσιο λύκειο του Μπρούκλιν παλεύουν για να πετύχουν, να επιβιώσουν, να απελευθερωθούν και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Ονειρεμένα Σπίτια για Όλους (16/10/2020)
Dream Home Makeover    
Ενώ χτίζουν το δικό τους σπίτι, η Σέι και ο Σιντ ΜακΓκι του Στούντιο Μακγκί βοηθούν τους πελάτες τους να δημιουργήσουν ονειρεμένους χώρους με βάση το προσωπικό τους στιλ.

Διαβάστε τις Top σειρές για το 2020


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Ρεβέκκα (21/10/2020)
Rebecca
Μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα μετακομίζει στην επιβλητική οικογενειακή έπαυλη του άντρα της και παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του.

Η Δίκη των 7 του Σικάγου (16/10/2020)
The Trial of the Chicago 7    
Μια ειρηνική διαμαρτυρία κατέληξε σε άγρια σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και Εθνοφρουράς. Η δίκη που ακολούθησε θεωρείται μια από πιο διαβόητες δίκες στην ιστορία.

Το Χάλοουιν του Χιούμπι (7/10/2020)
Hubie Halloween    
Ο καλόκαρδος αλλά φοβητσιάρης Χιούμπι δεν είναι πολύ αγαπητός στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης. Βέβαια, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να προστατεύσει την πόλη του το Χάλοουιν.

Η Σαραντάχρονη Έκδοση (9/10/2020)
The Forty-Year-Old Version    
Απεγνωσμένη να κάνει επιτυχία πριν από τα 40, η άτυχη Νεοϋορκέζα θεατρική συγγραφέας Ράντα επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως ράπερ, αναζητώντας την αληθινή της φωνή.

Οδηγός Καταδίωξης Τεράτων για Μπέιμπι Σίτερ (15/10/2020)
A Babysitter's Guide to Monster Hunting    
Αναλαμβάνοντας να κάνει την μπέιμπι σίτερ το Χάλοουιν, η μαθήτρια Κέλι Φέργκιουσον προσλαμβάνεται σε μια μυστική οργάνωση που προστατεύει από τέρατα παιδιά με δυνάμεις.

Φεγγάρι, σου 'ρχομαι (23/10/2020)
Over the Moon    
Ένα κορίτσι φτιάχνει έναν πύραυλο και εκτοξεύεται στο διάστημα με την ελπίδα να γνωρίσει μια μυθική θεά του φεγγαριού. Μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων του Γκλεν Κιν.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
Ο Ντικ Τζόνσον Είναι Νεκρός (2/10/2020)
Dick Johnson Is Dead    
Η κινηματογραφίστρια Κίρστεν Τζόνσον κι ο ηλικιωμένος πατέρας της σκηνοθετούν τον θάνατό του, ώστε να αντιμετωπίσουν τον αναπόφευκτο χαμό του με χιούμορ και θλίψη.

Ντέιβιντ Ατένμπορο: Η Ζωή στον Πλανήτη μας (4/10/2020)
David Attenborough: A Life on Our Planet    
Ένας παρουσιαστής αφηγείται τη ζωή του και την εξελικτική ιστορία της ζωής στη Γη, για να θρηνήσει την απώλεια άγριων τόπων και να προσφέρει ένα όραμα για το μέλλον.

BLACKPINK: Light Up the Sky (14/10/2020)
BLACKPINK: Light Up the Sky    
Τα μέλη του πετυχημένου κορεατικού γυναικείου γκρουπ BLACKPINK διηγούνται την ιστορία τους και περιγράφουν τα όνειρα και τις δυσκολίες πίσω από την εκρηκτική άνοδό τους.

Άλυτα Μυστήρια: Τόμος 2 (19/10/2020)
Unsolved Mysteries: Volume 2    
Αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων, σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα δίνουν τροφή σε αυτήν την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ.

Τα Μυστικά του Τάφου της Σακκάρα (28/10/2020)
Secrets of the Saqqara Tomb    
Μια ομάδα αρχαιολόγων φέρνει στο φως ανεξερεύνητα περάσματα, στύλους και τάφους, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του πιο σημαντικού αιγυπτιακού ευρήματος τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Toot-Toot Κόρι το Αυτοκινητάκι: Χάλοουιν (2/10/2020)
A Go! Go! Cory Carson Halloween    
Αυτό το Χάλοουιν, ο Κόρι, η Κρίσι και ο Φρέντι έχουν βγει στο κυνήγι τεράστιων κερασμάτων! Αξίζουν όμως όλες οι λιχουδιές το ταξίδι στην τρομακτική πλευρά της πόλης;

Τα Σούπερ Τερατάκια: Ημέρα των Τεράτων (9/10/2020)
Super Monsters: Dia de los Monsters    
Τα Σούπερ Τερατάκια γιορτάζουν την Ντία ντε λος Μουέρτος στην πόλη της Βίδα με τη μαγική της οικογένεια, μερικούς νέους τερατοφίλους και μια φαντασμαγορική παρέλαση!

H Κίπο και η Εποχή των Τρανοθηρίων: Σεζόν 3 (12/10/2020)
Kipo and the Age of Wonderbeasts: Season 3    
Παρά τις δυσκολίες, η Κίπο και η παρέα κατάφεραν να σταματήσουν την τρομοκρατία ενός παλιού εχθρού. Τώρα, πρέπει εξοντώσουν την πολέμια των μεταλλαγμένων, τη δρα Εμίλια.

Κουταβοακαδημία: Σεζόν 2 (16/10/2020)
Pup Academy: Season 2
H Κουταβοακαδημία επέστρεψε! Μια νέα απειλή όμως εμφανίζεται όταν ένα σατανικό σχέδιο στοχεύει να καταστρέψει τον δεσμό ανάμεσα σε ανθρώπους και σκυλιά.

Μαχητές των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι: Σεζόν 2 (9/10/2020)
Fast & Furious Spy Racers: Season 2: Rio    
Μετά την εξαφάνιση ενός από τα μέλη τους, οι Σπιντάτοι Κατάσκοποι φεύγουν από το Λος Άντζελες και πάνε στη Βραζιλία για να εξοντώσουν μια εγκληματική οργάνωση στο Ρίο.

Chico Bon Bon: Η Μαϊμού με τη Φοβερή Ζώνη: Σεζόν 4 (27/10/2020)
Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 4    
Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορεί να λύσει ο Τσίκο Μπον Μπον και η Ομάδα "Φτιάξε το". Από το να φτιάξει ένα νέο πάρκο σκέιτμπορντ ως το να σταματήσει ένα όχημα πριν πέσει στον γκρεμό, αυτή η ομάδα φροντίζει για κάθε μηχανικό πρόβλημα που συναντά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*