Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι 10 καλύτερες σειρές του Netflix για το 2020

*
Το 2020 τελείωσε και μπορεί να ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, αλλά σίγουρα έφερε στο Netflix μερικές αρκετά καλές σειρές. Επειδή ο ρυθμός έλευσης νέων σειρών είναι χαμηλός ακόμη, ρίχνουμε μια ματιά σε 10 σειρές που αξίζει να δείτε ακόμη και σήμερα και να γεμίσετε το χρόνο σας. Οι περισσότερες από τις παρακάτω αξίζουν για το λεγόμενο binge watching.

Αυτές είναι οι πιο αναμενόμενες ξένες σειρές για το 2022

10. The Haunting of Bly Manor

Οι "Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι" είναι η συνέχεια της σειράς "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" του 2018. Η σειρά που έρχεται στις οθόνες μας στις 9 Οκτωβρίου αποτελεί το νέο κεφάλαιο της ανθολογίας, με την ιστορία να εκτυλίσσεται γύρω από την έπαυλη Μπλάι και τη ζωή όσων μένουν σ' αυτήν, ζωντανών και νεκρών. Στους "Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι" πρωταγωνιστούν οι Βικτόρια Πεντρέτι, Χένρι Τόμας, Όλιβερ Τζάκσον-Κόεν, Κέιτ Σίγκελ, Τ'Νία Μίλερ, Ραχούλ Κόλι, Μπέντζαμιν Έβαν Έινσγουορθ, Άμελι Σμιθ και Αμέλια Ιβ.




09. Stranger Things
Όταν ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται, μια μικρή πόλη αποκαλύπτει ένα μυστήριο που εμπλέκει μυστικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα παράξενο κορίτσι.


08. The Umbrella Academy
Όταν βρέχει, βρέχει για τα καλά. Με την υπογραφή των δημιουργών Τζέραρντ Γουέι και Γκαμπριέλ Μπα, η σειρά "Η Ακαδημία της Ομπρέλας" αφηγείται την ιστορία μιας άκρως δυσλειτουργικής οικογένειας υπερηρώων που πρέπει να καταφέρει να σώσει τον κόσμο μέσα σε οκτώ ημέρες.



07. The Last Dance
Η ζωή και η καριέρα του Michael Jordan, ενός από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ με πολλές ανέκδοτες ιστορίες. Μια σειρά γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και αρκετό μπάσκετ.


06. Dark
H εξαφάνιση ενός παιδιού οδηγεί τέσσερις οικογένειες σε ένα μανιώδες κυνήγι απαντήσεων, καθώς ξετυλίγουν ένα ασύλληπτο μυστήριο που απασχολεί τρεις γενιές.



05. Cobra Kai
Δύο νότζο. Μια επική κόντρα. Ο θρύλος του Cobra Kai συνεχίζεται στο Netflix, έχοντας πάρει τη σειρά από το YouTube και έχοντας επεκτείνει αρκετά τις ιστορίες και τους χαρακτήρες.


04. Money Heist
Μια συμμορία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τις πιο δύσκολες ληστείες, έχοντας μελετήσει τα πάντα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Κι όμως, κάποια στιγμή, κάτι μπορεί να πάει στραβά.



03. The Witcher
Σε μια Ήπειρο όπου κυριαρχεί το σκότος, οι δρόμοι ενός κυνηγού τεράτων, μιας μάγισσας και μιας πριγκίπισσας που έχει αποδράσει συναντιούνται. Ο "Γητευτής" με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ είναι στο Netflix για να μεταφέρει έναν μοναδικό κόσμο στην οθόνη των συνδρομητών.


02. The Crown
Η δεκαετία του '70 πλησιάζει στο τέλος της και η βασίλισσα Ελισάβετ (Ολίβια Κόλμαν) και η οικογένειά της προσπαθούν να προστατεύσουν τη σειρά διαδοχής εξασφαλίζοντας την αρμόζουσα νύφη για τον Πρίγκιπα Κάρολο (Τζος Ο'Κόνορ), ο οποίος είναι ακόμα ανύπαντρος στα 30. Με το έθνος να αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο της διχαστικής πολιτικής που έχει εισαγάγει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ (Τζίλιαν Άντερσον), τα αίματα ανάβουν μεταξύ εκείνης και της βασίλισσας, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν η Θάτσερ οδηγεί τη χώρα στον Πόλεμο των Φώκλαντ, προκαλώντας σύγκρουση εντός της Κοινοπολιτείας. Ενώ το ειδύλλιο του Καρόλου με τη νεαρή Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ (Έμα Κόριν) προσφέρει ένα καλοδεχούμενο παραμύθι που ενώνει τον βρετανικό λαό, η βασιλική οικογένεια διχάζεται όλο και περισσότερο.



01. Breaking Bad
Ένας καθηγητής χημείας με καρκίνο στους πνεύμονες σε τελικό στάδιο, καταφεύγει στην παραγωγή και πώληση μεθαμφεταμίνης για να συντηρήσει την οικογένειά του. Μια από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*