Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Top 10 ταινίες που αναμένονται το 2018

*
Το 2018 θα είναι ακόμα μια ενδιαφέρουσα χρονιά για τους cinema goers. Όπως πάντα, υπάρχει σωρεία από sequels (Maze Runner 3, The Purge 4, Hotel Transylvania 3, The Equalizer 2, Johnny English 3, Creed 2, Wreck-it Ralph 2), reboots ή διασκευές από γνωστές ιστορίες (Slender Man, The Predator, The Nutcracker and the Four Realms, Mary Poppins Returns), παραγωγές που περιμέναμε χρόνια όπως το Bohemian Rhapsody (βιογραφική της δημιουργίας των Queen με τον Rami Malek του Mr. Robot στο ρόλο του Freddie Mercury) και αποχωρήσεις σαν και του Daniel Day Lewis ύστερα από το The Phantom Thread.

Στη συνέχεια κοιτάζουμε ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες παραγωγές του έτους, με εξαίρεση τα super hero movies που αφήνουμε για αργότερα.


Ready Player One
30 Μαρτίου
Χρειάστηκαν δέκα ολόκληρα χρόνια για να επιστρέψει ο Steven Spielberg στη σκηνοθεσία παραγωγής δράσης, αφήνοντας το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ως τελευταίο παράδειγμα. Η ιστορία του Ready Player One, που είναι το ντεμπούτο του συγγραφέα Ernest Cline -εκδόθηκε το 2011 και το 2015 ανακοίνωσε πως γράφει το sequel- διαδραματίζεται το 2044 σε έναν κόσμο στα πρόθυρα εξάντλησης των ορυκτών καυσίμων, ακραίες κλιματικές αλλαγές και μολύνσεις. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον κόσμο εικονικής πραγματικότητας του OASIS για καθημερινές δραστηριότητες σαν εναλλακτική. Όταν ο δημιουργός του πεθαίνει, ξεκινάει «κυνήγι θησαυρού» για ένα easter egg που θα δώσει σε αυτόν που θα το βρει την κυριαρχία του OASIS καθώς και την περιουσία του θανόντος δημιουργού του. Ίσως πιο mature Wreck-it Ralph με ηθοποιούς.

Με τους: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T. J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance.


God Particle
20 Απριλίου
God Particle ονομάστηκε κατά την ανακοίνωση της η τρίτη ταινία στο Cloverfield franchise. Παρόλα αυτά, η νέα παραγωγή του J. J. Abrams, ύστερα το drama καθυστερήσεων και αναβολών από το 2016, έχασε…και το όνομα της, όμως βρίσκεται καθοδόν για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Εκτός αυτού όμως, αναφορές θέλουν και το σενάριο της ταινίας να έχει αλλάξει εντελώς και να μην έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζαμε. Πιθανότατα συνέβη το ίδιο και με το cast. Παραγωγή-επτασφράγιστο μυστικό;

Με τους: (Με επιφύλαξη) Daniel Brühl, Elizabeth Debicki, Aksel Hennie, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, John Ortiz, David Oyelowo, Zhang Ziyi.


Solo: A Star Wars Story
25 Μαΐου
Η δεύτερη αυτοτελής ταινία Star Wars έρχεται στις αρχές του καλοκαιριού με νεαρούς Han Solo και Chewbacca σε άγνωστες για το κοινό περιπέτειες. Στο cast χώνονται και οι Woody Harrelson (ως ο μέντορας του Han) και η Emilia Clarke. Υπήρξε ταραχή και σε αυτήν την παραγωγή, μιας και οι Phil Lord, Christopher Miller απαλλάχτηκαν από τα σκηνοθετικά τους καθήκοντα κάπως καθυστερημένα (μετά την ολοκλήρωση των βασικών γυρισμάτων), με τον Ron Howard (The Da Vinci Code, In the Heart of the Sea) να αντικαθιστά και να χρεώνεται τα μπόλικα reshoots που χρειάστηκαν για να ικανοποιηθεί η Lucasfilm.

Με τους: Alden Ehrenreich, Joonas Suotamo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover.


Ocean’s 8
8 Ιουνίου
Είναι reboot της σειράς, sequel του Ocean’s 13 και spin-off του Ocean’s 11. Η γυναικεία έκδοση της «Συμμορίας των…», με σκηνοθέτη τον Gary Ross (Hunger Games) και πλουσιοπάροχο cast, αφορά την αδερφή του Danny Ocean, Debbie (Sandra Bullock), η οποία μαζεύει τη δική της κλίκα και μαζί οργανώνουν το έγκλημα του αιώνα στο ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης. Πιθανότατα η αρχή μιας δεύτερης τριλογίας που θα κουμπώσει τα νούμερα 8, 9 και 10 πριν τα original 11, 12 και 13 των τίτλων των ταινιών.

Με τους: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter, Awkwafina, Richard Armitage.


Jurassic World: Fallen Kingdom
22 Ιουνίου
Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic World, οι δεινόσαυροι παρελαύνουν ελεύθεροι στο νησί Isla Nublar με επικείμενη ηφαιστειακή δραστηριότητα να απειλεί τις ζωές τους. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο J. A. Bayona (The Impossible, Penny Dreadful), ενώ στους ρόλους τους από το Jurassic World επιστρέφουν ο Chris Pratt καθώς και ο Jeff Goldblum ως Ian Malcolm από την αρχική τριλογία Jurassic Park.

Με τους: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, B. D. Wong, Ted Levine, Jeff Goldblum, Justice Smith.

The Nun
13 Ιουλίου
Επόμενο spin-off, μετά το Annabelle, για το universe του The Conjuring είναι το The Nun, το back-story δηλαδή του δαίμονα από το The Conjuring 2. To 1952 ένας παπάς αναλαμβάνει την έρευνα μυστηριώδους θανάτου καλόγριας σε μοναστήρι στην Ρουμανία – πήραμε μια ιδέα από το Annabelle Creation και μια ματιά στον ίδιο το δαίμονα που είναι υπαίτιος. Σκηνοθέτης είναι ο Corin Hardy (The Hallow).

Με τους: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demian Bichir, Charlotte Hipe, Mark Steger.


Mission: Impossible 6
27 Ιουλίου
Ο Christopher McQuarrie θα δουλέψει για πολλοστή φορά με τον Tom Cruise σε ένα ακόμα sequel του M:I. Στην ταινία επανέρχεται και η Rebecca Ferguson από το Rogue Nation, αλλά και η Michelle Monaghan στο ρόλο της γυναίκας του Cruise. Οι δύο τελευταίες παραγωγές με συνεργασία των McQuarrie/Cruise (M:I 5 και The Mummy) δεν απέφεραν τα προσδοκώμενα, οπότε αναμένεται ελπιδοφόρο comeback.

Με τους: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Angela Bassett.


First Man
12 Οκτωβρίου
Η ιστορία του Neil Armstrong στο πρώτο ταξίδι προς την σελήνη το 1969. Από το σκηνοθέτη Damien Chazelle που, ύστερα από δύο επιτυχημένες παραγωγές musical (Whiplash, La La Land), συνεργάζεται ξανά με τον Ryan Gosling για ένα διαστημικό έπος που εξετάζει 8 ολόκληρα χρόνια προσπαθειών της NASA να γράψει ιστορία. Στα αρχικά στάδια του σεναρίου συνεισέφερε η Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy).

Με τους: Ryan Gosling, Claire Foy, Jon Bernthal, Jason Clarke, Patrick Fugit, Kyle Chandler.


Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
16 Νοεμβρίου
Στο sequel του Fantastic Beasts and Where to Find Them, τη σειρά prequel/spin-off του Harry Potter, ο Grindelwald έχει δραπετεύσει από τους φύλακες του αμερικανικού Υπουργείου Μαγείας και ο Newt Scamander αποστέλλεται από τον Dumbledore για να τον εντοπίσει. Ιδιαίτερος αναβρασμός δημιουργήθηκε γύρω από τη συμμετοχή του Johnny Depp στην ταινία, ύστερα από τις καταγγελίες της πρώην γυναίκας του, και κόσμος απαίτησε να αντικατασταθεί για να μη μποϊκοτάρει. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ξανά ο Davit Yates, ενώ στο ρόλο του νεότερου Dumbledore είναι ο Jude Law.

Με τους: Jude Law, Johnny Depp, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Callum Turner, Katherine Waterston, Dan Fogler.

The Irishman
TBA
Παραγωγή του Netflix με σκηνοθέτη τον Martin Scorsese και πρωταγωνιστές τους Robert De Niro και Al Pacino, βασισμένη στην ιστορία του εκτελεστή Frank Sheeran (De Niro). Ίσως η πιο αναμενόμενη αστυνομική ταινία στο για το 2018, είναι και η πρώτη φορά που ο Pacino συμμετέχει σε δουλειά του Scorsese, σε αντίθεση με τον De Niro που μετρά περισσότερα από 40 χρόνια προϊστορίας.

Με τους: Robert De Niro, Al Pacino, Anna Paquin, Jack Huston, Bobby Cannavale, Joe Pesci.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*