Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Top 10 ταινίες που πρέπει να δείτε στο Netflix το 2020

*
O κορονοϊός μάς έχει αναγκάσει να μείνουμε σπίτι και αν θέλετε, υπάρχουν αρκετές ταινίες στο Netflix που αξίζουν να τους δώσετε μια ευκαιρία. Πρόκειται για παραγωγές τόσο της ίδιας της πλατφόρμας, όσο και ανεξάρτητες, οι οποίες ωστόσο βρίσκονται άμεσα διαθέσιμες και στην ελληνική έκδοση και με ελληνικούς υπότιτλους. Από κομεντί και αισθηματικές, μέχρι και βιογραφικές ή δράσης, διαλέξαμε τις 10 καλύτερες ταινίες του Netflix που πρέπει να δείτε το 2020.

Δείτε επίσης τις καλυτερες ταινίες θρίλερ στο Netflix

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά, φτιάξτε ποπ κορν και καλή θέαση!



Apostle
Διάρκεια: 2 ώρες και 10 λεπτά
Ηθοποιοί: Dan Stevens, Richard Elfyn, Paul Higgins

Το 1905, ένας περιπλανώμενος άνδρας ξεκινά μια τολμηρή αποστολή για να σώσει την απαχθείσα αδερφή του. Τελικά, μπλέκεται με μια επικίνδυνη σέκτα σε ένα απομονωμένο νησί.



Dolemite is my name
Διάρκεια: 1 ώρα και 58 λεπτά
Ηθοποιοί: Eddie Murphy, Keegan-Michael Key, Mike Epps

Στο Λος Άντζελες του 1970, ο επίδοξος κωμικός Ρούντι Ρέι Μουρ πιάνει την καλή με το προκλητικό alter ego του, τον Dolemite. Αλλά τα ρισκάρει όλα για τη μεγάλη οθόνη.

El Camino: A Breaking Bad Movie
Διάρκεια 2 ώρες και 2 λεπτά
Ηθοποιοί: Aaron Paul, Jonathan Banks, Matt Jones

Ο Τζέσι Πίνκμαν δραπέτευσε και προσπαθεί να ξεπεράσει το παρελθόν. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του δημιουργού του “Breaking Bad” Βινς Γκίλιγκαν. Πρωταγωνιστεί ο Άαρον Πολ.



Gerald’s Game
Διάρκεια: 1 ώρα και 43 λεπτά
Ηθοποιοί: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia

Όταν το ερωτικό παιχνίδι του συζύγου πηγαίνει στραβά, η Τζέσι, με χειροπέδες στο κρεβάτι σε ένα σπίτι στη λίμνη, παλεύει με οράματα, σκοτεινά μυστικά και μια απόφαση.

Marriage Story
Διάρκεια: 2 ώρες και 16 λεπτά
Ηθοποιοί: Adam Driver, Scarlett Johansson, Alan Alda

Ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Νόα Μπάουμπακ σκηνοθετεί αυτήν την δυνατή, ανθρώπινη ιστορία για τη διάλυση ενός γάμου και τη διατήρηση μιας οικογένειας.



Roma
Διάρκεια: 2 ώρες και 14 λεπτά
Ηθοποιοί: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφρόνσο Κουαρόν δημιουργεί το τρυφερό πορτρέτο μιας οικιακής βοηθού, εν μέσω των πολιτικών αναταραχών στο Μεξικό της δεκαετίας του 1970.

The Ballad of Buster Scruggs
Διάρκεια: 2 ώρες και 13 λεπτά
Ηθοποιοί: Tim Blake Nelson, Willie Watson, Clancy Brown

Από παράδοξες μέχρι βαθυστόχαστες, αυτές οι ιστορίες γουέστερν από τους αδερφούς Κοέν ακολουθούν τις περιπέτειες παρανόμων και εποίκων στην αμερικανική Δύση.



The Irishman
Διάρκεια: 3 ώρες και 29 λεπτά
Ηθοποιοί: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci

Στην ταινία του Σκορσέζε που έλαβε εξαιρετικές κριτικές, ο εκτελεστής Φρανκ Σίραν θυμάται τα μυστικά που αποσιώπησε ως πιστό μέλος της οικογένειας εκληματιών Μπαφαλίνο.

The Master
Διάρκεια: 2 ώρες και 16 λεπτά
Ηθοποιοί: Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Amy Adams

Ένας μοναχικός πότης βρίσκει κάτι σαν οικογένεια, όταν μπαίνει κρυφά στο καράβι του Λάνκαστερ Ντοντ, του χαρισματικού ηγέτη μιας νέας «θρησκείας»



Zodiac
Διάρκεια: 2 ώρες και 37 λεπτά
Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo

Ένας πολιτικός σκιτσογράφος, ένας αστυνομικός ρεπόρτερ και δύο αστυνομικοί ερευνούν τον δολοφόνο Ζόντιακ του Σαν Φρανσίσκο, σε ένα θρίλερ βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Ωραίες προτάσεις, το Gerald's game είναι καλή ταινία, προτείνετε και το βιβλίο φυσικά, του Stephen king. Επίσης είδα πρόσφατα το The Irishman, ωραία ταινία και παρόλη την μεγάλη διάρκεια σε καθηλώνει.

*