Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 09/09/19 με 15/09/19

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Ready or Not
Ελληνικός τίτλος: Είσαι έτοιμος;
Διάρκεια: 95 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ για την πιο ανατρεπτική ταινία που συνδυάζει την ανατριχίλα με την ανακάλυψη ενός «κρυφού» μυστικού; Ανακάλυψε την πολύμηνη σχέση της Γκρέις (Σαμάρα Γουίβινγκ) με τον Άλεξ (Μαρκ Ο’ Μπράιαν) που ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή στο πατρικό του γαμπρού. Ο γάμος πραγματοποιείται δίχως πρόβλημα, αλλά η εκκεντρική οικογένεια του Άλεξ έχει κάποιες παραδόσεις και ετοιμάζει να δεχτεί τη νύφη με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Το βράδυ του γάμου τους, θα παίξουν ένα οικογενειακό παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο νεαρό ζευγάρι. Η Γκρέις θα προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σκοτεινές και παράξενες διαθέσεις της οικογένειας του Άλεξ ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού μια για πάντα. ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;




A Dog's Journey
Ελληνικός τίτλος: Ένας αληθινός φίλος
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Οικογενειακή
Περιγραφή: Σε αυτή την υπέροχη οικογενειακή ταινία, θα δούμε τη συγκινητική ιστορία του αφοσιωμένου σκύλου Μπέιλι που βρίσκει το νόημα της δικής του ύπαρξης μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που κάνει να γελούν και να αγαπούν. Ο Μπέιλι ζει σε μια υπέροχη φάρμα στο Μίσιγκαν μαζί με το αφεντικό του, Ίθαν, και τη γυναίκα του, Χάνα. Έχει μάλιστα αποκτήσει έναν απίθανο καινούριο φίλο: την εγγονή του Ίθαν και της Χάνα, Σίτζεϊ. Όταν η μητέρα της Σίτζεϊ αποφασίζει να πάρει τη μικρή μακριά, ο Μπέιλι που της έχει υποσχεθεί πως θα την προστατεύει για πάντα, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεσή του και να βρεθεί ξανά κοντά της. Μια τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν εμείς φροντίζουμε πραγματικά τους τετράποδους φίλους μας ή εκείνοι εμάς. Αυτή είναι μια φιλία που ξεπερνάει μια ζωή και μια αγάπη που ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.




Downton Abbey
Ελληνικός τίτλος: Ο πύργος του Downton
Διάρκεια:122 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Το τηλεοπτικό φαινόμενο της σειράς «Ο Πύργος του Downton», μετά από μια δεκαετία ζωής, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και αποκτά μεγαλειώδεις διαστάσεις. Η οικογένεια Κρόλεϊ καλείται να αντεπεξέλθει άριστα σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της αριστοκρατικής ζωής της: την επίσκεψη του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Αγγλίας. Πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός που, όπως είναι επόμενο, θα πυροδοτήσει σκάνδαλα, ίντριγκες, αντιπαλότητες και θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά και πάθη.




Angel Has Fallen
Ελληνικός τίτλος: Ο φύλακας άγγελος έπεσε
Διάρκεια: 121 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Ύστερα από μια συγκλονιστική απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ (Μόργκαν Φρίμαν), ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ) κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*