Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/10/18 με 04/11/18

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018.

Bohemian Rhapsody
Διάρκεια: 135 λεπτά
Κατηγορία: Βιογραφική
Περιγραφή: To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.




Suspiria
Διάρκεια: 152 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Απέραντο σκοτάδι στροβιλίζεται στο κέντρο μιας διεθνούς φήμης σχολής χορού. Κάποιοι θα υποκύψουν στον εφιάλτη. Ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του Ντάριο Αρτζέντο.




Acusada
Ελληνικός τίτλος: Η κατηγορούμενη
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Μυστηρίου
Περιγραφή: Μια διφορούμενη ιστορία για το βίαιο φόνο μίας νεαρής κοπέλας και η τρομακτική επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων. Η όμορφη νέα Ντολόρες είναι το μόνο πρόσωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία της καλύτερης φίλης της. Οι αγαπημένοι της αγωνίζονται για να αποδείξουν την αθωότητά της, αλλά όταν έρθει η ώρα να δικαστεί, η Ντολόρες θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τη στρατηγική τους.




The Nutcracker And The Four Realms
Ελληνικός τίτλος: Ο καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια
Διάρκεια: 99 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*