Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 30/01/17 με 05/02/17

*
Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017.

Rings
Ελληνικός τίτλος: Rings, σήμα κινδύνου 3
Διάρκεια: 102 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, που έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία, καθώς, ξαφνικά, χάνει κάθε επαφή μαζί του. Όταν μαθαίνει πως το αγόρι της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί, η Τζούλια θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της, βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει “μια ταινία μέσα στην ταινία” που δεν την έχει δει ποτέ κανείς. Με το χρόνο να είναι εχθρός, η Τζούλια ξεκινά έναν αγώνα δρόμου να τερματίσει την κατάρα και να σπάσει το φαύλο κύκλο του αίματος.

Trailer:



The Warrior's Gate
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Ένας αμερικανός έφηβος, ο Τζακ Μπρόνσον ζει μία εικονική ζωή. Στο σχολείο τον εκφοβίζουν, ενώ η μητέρα του εργάζεται σκληρά, προσπαθώντας να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού τους. Έτσι, με κάθε ευκαιρία, ο Τζακ δραπετεύει από την πραγματικότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μια μέρα μεταφέρεται μαγικά στην αρχαία Κίνα, όπου και καλείται να γίνει ήρωας και να σώσει μία όμορφη πριγκίπισσα από τον βάρβαρο βασιλιά.

Trailer:



Anthropoid

Ελληνικός τίτλος: Επιχείρηση ανθρωποειδές
Διάρκεια: 120 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Τσεχοσλοβακία 1942.Ο Josef Gabcik και o Jan Kubis φθάνουν στην κατεχόμενη Πράγμα με σκοπό να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «Ανθρωποειδές». Η αποστολή έχει στόχο να δολοφονήσει τον αξιωματικό των SS Reinhard Heydrich. τον τρίτο κατά σειρά ισχυρότερο αξιωματικό του 3ου Ράιχ μετά τον Hitler και τον Heinrich Himmler. Ο Heydrich ήταν επίσης επί κεφαλής των Ναζί στην Τσεχοσλοβακία και γνωστός ως ο “σφαγέας της Πράγας”. Εκεί οι δύο άντρες θα έρθουν σε επαφή με την τοπική αντίσταση και με πολλές δυσκολίες θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την επιχείρηση τους η οποία ίσως να είναι η τελευταία της ζωής τους.

Trailer:
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*