Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 30/08/21 με 05/09/21

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επέστρεψε, μαζί με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται αυτές τις μέρες.

After We Fell
Ελληνικός τίτλος: After, μετά την πτώση
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Αισθηματική
Περιγραφή: Το τρίτο μέρος του franchise “AFTER” βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.




Paw Patrol: The Movie
Ελληνικός τίτλος: Paw Patrol, η ταινία
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!




Peter Rabbit 2: The Runaway
Ελληνικός τίτλος: Πίτερ Ράμπιτ, ο λαγός το 'σκασε
Διάρκεια: 92 λεπτά
Κατηγορία: Παιδική
Περιγραφή: Στη συνέχεια του ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ' ΣΚΑΣΕ, ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι πίσω. Εδώ, η Bea, οThomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμώνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*