Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 31/01/22 με 06/02/22

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επέστρεψε, μαζί με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε για τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022


Moonfall
Ελληνικός τίτλος: Moonfall, η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού
Διάρκεια: 112 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.





Happy Family 2
Ελληνικός τίτλος: Μια χαρούμενη οικογένεια 2
Διάρκεια: 82 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2. Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση! Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*