Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 31/10/16 με 06/11/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016.

Snowden
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 135 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Η ταινία «Snowden», το πολιτικά φορτισμένο, συναρπαστικό θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Σαιλίν Γούντλι, θα μας αποκαλύψει την απίστευτη, ανείπωτη προσωπική ιστορία του Έντουαρντ Σνόουντεν, της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας που έφερε στο φως τις σοκαριστικές, παράνομες δραστηριότητες παρακολούθησης της NSA, για να γίνει ένα από τα πλέον καταζητούμενα άτομα στον κόσμο. Θεωρείται ήρωας για ορισμένους και προδότης για κάποιους άλλους. Ανεξάρτητα, όμως, από την προσωπική άποψη του καθενός, η επική ιστορία για τους λόγους που έκανε ότι έκανε, για το ποιους άφησε πίσω, και για το πως τα κατάφερε, αποτελεί ήδη μια από τις πιο συναρπαστικές ταινίες της χρονιάς.

Trailer:



A Monster Calls
Ελληνικός τίτλος: 7 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Ο Κόνορ είναι 12 ετών και θα πρέπει να διαχειριστεί την πολύ σοβαρή ασθένεια της μητέρας του, πράγμα που τον αναγκάζει να περνάει πολύ χρόνο με την καθόλου συμπαθή γιαγιά του. Επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει τον καθημερινό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του ενώ ο πατέρας του βρίσκεται μίλια μακριά με νέα σύζυγο και άλλο παιδί. Ξαφνικά ένα βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα τέρας εμφανίζεται στο παράθυρο του Κόνορ και απαιτεί από αυτόν να τον ακούσει. Θα του διηγηθεί τρεις ιστορίες και μετά ως αντάλλαγμα θα πρέπει ο Κόνορ να του διηγηθεί την δική του ιστορία. Μια άγρια και ταυτόχρονα τρυφερή ταινία για το κουράγιο, την πίστη και την αλήθεια.

Trailer:



Trolls
Ελληνικός τίτλος: Οι ευχούληδες
Διάρκεια: 91 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα…

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • majorfox
    • Ρε σεις , ψάρωσα με τη φωνή του Λέβιτ στο ραδιόφωνο, νόμιζα οτι ηταν ο ίδιος ο Εντουαρντ !

*