Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Michael Jordan θα εμφανιστεί και στο Space Jam: A New Legacy

*
O Don Cheadle επιβεβαίωσε πως ο Michael Jordan θα εμφανιστεί και τη νέα ταινία του franchise Space Jam, στο Space Jam: A New Legacy. Ο Cheadle δήλωσε στο Access Hollywood πως «Ναι, ο Michael Jordan θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά όχι με τον τρόπο που θα περιμένατε». Η παρουσία του πρωταγωνιστή του πρώτου Space Jam είχε διατηρηθεί κρυφή μέχρι και σήμερα, οπότε φανταζόμαστε πως μας περιμένει κάποια έκπληξη για ένα σύντομο πέρασμα του αγαπημένου αθλητή από τη νέα παραγωγή. Το πρώτο Space Jam προβλήθηκε το 1996 και έφερνε για πρώτη φορά την συνεργασία του Jordan με τους χαρακτήρες του Looney Tunes. Το Space Jam: A New Legacy θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max και τους κινηματογράφους στις 16 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*