Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Perception: Νέο game από τους πρώην devs του BioShock

Η Deep End Games ανακοίνωσε ένα first-person horror game με τίτλο Perception και στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας τυφλής γυναίκας που ονομάζεται Cassie. Το στούντιο αποτελείται από πρώην developers της σειράς BioShock, ενώ επικεφαλής είναι ένας από τους βετεράνους της Irrational, ο Bill Gardner. Σύμφωνα με το Eurogamer, τα οράματα της Cassie για ένα μέγαρο που βρίσκεται στη Νέα Αγγλία, την οδηγούν σε ένα εγκαταλελειμμένο ακίνητο στο Gloucester, Μασαχουσέτη. Η στοιχειωμένη κατοικία βρίσκεται στο Echo Bluff, μια απομακρυσμένη χερσόνησο με θέα τον Ατλαντικό. Η πρωταγωνίστρια, η οποία έχει αναπτύξει ηχο-εντοπισμό (μια ιδιότητα που κατέχουν οι νυχτερίδες και τα δελφίνια) καταφέρνει να εξερευνήσει το εν λόγω οίκημα και να συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας μυστήριας παρουσίας. Η Cassie έχει επίσης τη δυνατότητα να γυρίσει το χρόνο πίσω σε διαφορετικά σημεία στην ιστορία του ακινήτου, κάτι που θα τη βοηθήσει να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από την διαβολική παρουσία που βρίσκεται σε κάθε γενιά ανθρώπων που έχουν κατοικήσει σε αυτό το μέγαρο.



Το Perception αναμένεται να χρηματοδοτηθεί μέσω Kickstarter, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει θέσει ως στόχο $150,000. Ο τίτλος θα διατεθεί μέσω Steam το 2016, ενώ, ανάλογα με το ποσό που θα συγκεντρωθεί, ίσως υπάρξουν εκδόσεις και για τα οικιακά συστήματα. Επιπλέον, η Deep End Games έχει θέσει διάφορους στόχους για την προσθήκη επιπλέον χαρακτηριστικών, όπως είναι περισσότερα modes και υποστήριξη VR. Αν δεν χορτάσατε με τα παραπάνω, δείτε και το σχετικό trailer στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*