Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation 4: Κι άλλες φήμες

Οι πληροφορίες για το επόμενο οικιακό PlayStation συνεχίζουν να εμφανίζονται και σύμφωνα με εταιρίες κατασκευής parts στην Ταϊβάν, το PS4 θα κυκλοφορήσει εντός του 2012, αφού ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν τη διαδικασία παραγωγής. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η Sony θα ακολουθήσει τη λογική της Microsoft στον τομέα του full-body motion control (Kinect) και όπως φαίνεται οι κατασκευαστές θα εργαστούν σκληρά για να μπορέσουν να παραχθούν 20 εκατομμύρια συστήματα μέσα στο 2012.



Αν η φημολογία επαληθευτεί, το PlayStation 4 θα μας έρθει νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν. Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, είναι βέβαιο πως η Sony θα στηρίξει τόσο το τρέχον, όσο και το επόμενο σύστημα ταυτόχρονα.


Το Steam Deck μπορεί πλέον να κάνει stream παιχνίδια του PS Plus δίχως να είστε κάτοχοι ενός PS5

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • whiteshadow
    • Λογικο ειναι, εδω το 360 θα βγει 3ο και ας βγηκε ενα χρονο πιο μπροστα απο το wii ps3. τωρα που η ninty θα βγαλει κονσολα πρωτη και θα ειναι και φθηνη λογικα αν βγαλουν τις κονσολες το 2013 με τιμες 400 500 ευρω δεν θα εχουν στον ηλιο μοιρα παλι.. Συν του οτι οι κονσολες κρατανε το pc πισω.. Οσοι εχουν παιξει exclusives στο pc, οπως το metro 2033, θα καταλαβουν.

    • Hernandez30
    • ώχ!!! Άμα γίνει αυτό χαθήκαμε....... Εδώ κάνω αμάν να μπορέσω να αγοράσω τους hot τίτλους που θα βγουν απο τον Σεπτέμβριο μέχρι και το 2012 (καμιά δεκαπενταριά), και θα σκάσει και το playstation 4????
      Ρε Guys πόσο λέτε να έχει τιμή λιανικής το πρώτο καιρό της κυκλοφορίας το μηχάνημα? στο περίπου
      Βλέπω first day release στην ελλάδα να πηγαίνω και να το τσιμπάω!!!!! (όλα τα καλά τώρα βγάινουνε πάνω στην κρίση...... δεν γίνεται πρέπει να βρώ δεύτερη δουλεία!!!!! χεχε)

*