Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το νέο Horror Game Ontotis με ημερομηνία κυκλοφορίας

*
Ανακοινώθηκε το νέο horror game από την Xenoplasis Games με ένα αποκαλυπτικό Gameplay Trailer διάρκειας λίγο παραπάνω από 2 λεπτά και εξιστορείται τα γεγονότα δείχνοντας αρκετά στοιχεία καθαρού gameplay. Δημιουργημένο από έναν και μόνο developer με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 6 Οκτωβρίου 2023 για PC στο Steam. Το Ontotis προσφέρει μια ψυχολογική εμπειρία τρόμου με πλούσια στοιχεία γρίφων προς επίλυση, στοιχεία περιήγησης και ενδιαφέρουσα πλοκή. Στον κόσμο του παιχνιδιού, αναλαμβάνετε το ρόλο του Robert, ενός άνδρα που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήρια και αναπάντητα ερωτήματα.
 


Ο Robert έχασε πρόσφατα τη σύζυγό του, Joann, και προσπαθεί να κάνει ένα ξεκίνημα ως επιστάτης. Καθώς προχωράτε στην εξερεύνηση, ανακαλύπτετε αναπάντεχες εξελίξεις που δένουν το παρελθόν και το παρόν, δημιουργώντας μια συναρπαστική ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι δίνει την ελευθερία στους παίκτες να αποφασίσουν για το τέλος της ιστορίας, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουν κατά τη διάρκεια. Η ιστορία προσαρμόζεται, διαθέτοντας πολλές εναλλαγές και διακυμάνσεις. Μπορείτε να στηρίξετε το Ontotis και να ειδοποιηθείτε για την κυκλοφορία του προσθέτοντας το στο Steam Wishlist σας. Μην χάσετε τη νέα περιπέτεια τρόμου που κυκλοφορεί στις 6 Οκτωβρίου 2023 για PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*