Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nova πρωταγωνιστεί και στα Oscars με 25 υποψηφιότητες

*
Golden Globes, Primetime Emmy Awards, BAFTA Film Awards και τώρα τα Oscar στα οποία η Nova αφήνει το στίγμα της με νέες διακρίσεις! Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να σαρώνει στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία, αποσπώντας 25 υποψηφιότητες σε όλες τις Premium Κατηγορίες στα Oscar για ταινίες που προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της, τα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Η ταινία "Oppenheimer" του Christopher Nolan σημείωσε high score αποσπώντας 13 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Ηθοποιού για τον Cillian Murphy, Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, Καλύτερου Ηθοποιού σε Β' Ανδρικό Ρόλο (Robert Downey Jr) & Καλύτερης Ηθοποιού σε Β' Γυναικείο Ρόλο(Emily Blunt).
 
Το φιλμ "Anatomy of a Fall" κέρδισε 5 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων: Καλύτερης ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου (Sandra Huller) και Καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.


Η ταινία "The Zone of Interest" απέσπασε 5 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων στις κατηγορίες Καλύτερης ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Διεθνούς ταινίας μεγάλου μήκους, Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου και Καλύτερου Ήχου.

Το "Golda" έλαβε 1 υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερου Μακιγιάζ & Κομμώσεων και το "Spider-Man: Across the Spider-Verse" έλαβε 1 υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Novacinema για τη σεζόν 2024-2025 που θα απολαύσουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*