Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πρωτότυπη σειρά Doctor Who έρχεται στις 11 Μαΐου στο Disney+

*
Η πολυαναμένομενη πρωτότυπη σειρά «Doctor Who» έρχεται αποκλειστικά στο Disney+, αύριο Σάββατο 11 Μαΐου. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Ο Δόκτωρ και η συνοδοιπόρος του, Ρούμπι Σάντεϊ, ταξιδεύουν στον χωροχρόνο, αντιμετωπίζοντας περιπέτειες από την εποχή της Αντιβασιλείας στην Αγγλία, μέχρι μελλοντικούς κόσμους που μαστίζονται από τον πόλεμο. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους στο ΤΑΡΝΤΙΣ, ένα διαστημόπλοιο χωροχρόνου σε σχήμα τηλεφωνικού θαλάμου αστυνομίας, συναντούν απίστευτους φίλους κι επικίνδυνους εχθρούς, όπως τον τρομακτικό Μπαμπούλα, αλλά και τον πιο ισχυρό εχθρό του Δόκτορα μέχρι σήμερα.


Το «Doctor Who» είναι η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας του κόσμου, φτάνοντας τα 60 χρόνια και έχοντας κερδίσει περισσότερα από 100 βραβεία. Το «Doctor Who» είναι μια παραγωγή της Bad Wolf και των BBC Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*