Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καρέ αστέρων του Hollywood στην κωμωδία δράσης «Hitman's Bodyguard 2»

*
Reynolds, Banderas, Hayek, Jackson φέρνουν λάμψη Hollywood στις οθόνες των συνδρομητών της Nova αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με την κωμωδία δράσης «Hitman's Bodyguard 2» (2021, διάρκεια 112’) που θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1 στη ζώνη Sunday Premiere της Nova! Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρού του, ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις αποσύρεται στην Ιταλία. Ωστόσο, ο Ντάριους και η θεοπάλαβη γυναίκα του τον αναγκάζουν να επιστρέψει στη δράση. H σπαρταριστή συνέχεια την Κυριακή 8/10 (22:00) στο Novacinema1 με τους Ryan Reynolds, Antonio Banderas, Salma Hayek, Samuel L. Jackson υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Patrick Hughes.
 
Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*