Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nova: Γιορτάζει την πρεμιέρα της σειράς “Twisted Metal” με έναν μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα από την Playstation!

*
Η Nova, μέλος της United Group κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Twisted Metal» την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου (22:00) στο Novacinema4, γιορτάζει και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές τηλεόρασης Nova να λάβουν μέρος σ’ ένα μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα από την PlayStation!

Ο διαγωνισμός, ξεκινάει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, αφορά μόνο συνδρομητές τηλεόρασης Nova και μέσω κλήρωσης:
> Οι 2 πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν από μία κονσόλα PlayStation 5
> Άλλοι 4 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 σετ ακουστικά gaming με σύνδεση Bluetooth, Sony INZONE H7


Μην χάνετε στιγμή! Εάν είστε συνδρομητές υπηρεσίας τηλεόρασης Nova και θέλετε να κερδίσετε πλούσια δώρα από την Playstation απολαμβάνοντας παράλληλα και τη σειρά «Twisted Metal» μπείτε στο nova.gr, συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Η κωμική σειρά δράσης «Τwisted Μetal» είναι βασισμένη στο διάσημο video game της PlayStation και κάνει πρεμιέρα στο Novacinema4 την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 22:00 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στην ίδια ώρα με τους Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*